Tolongás a középmezőnyben

2018.11.12. 19:36

Hatalmas zakót kapott hazai pályán a teljesen széteső Baracs gárdája

A Mezőfalva már kettővel vezetett Sárosdon, azonban mégis pontosztozkodás lett a vége. A Baracs otthon zakózott, jövő héten a Tordas ellen szintén hazai környezetben javíthat.

duol.hu

Az élen a helyzet szinte változatlan.

A Bicske továbbra is magabiztosan őrzi vezető szerepét.

A Mór szabadnapos lévén most nem szerzett pontot, így a Főnix a Baracsot 0–6 arányban verve könnyen előzött a lista második helyére. A középmezőnyben az Ercsi és a Gárdony is egyet ugrott előre. A Mezőfalva igyekszik ledolgozni korábbi pontvesztéseit. Igaz, ezúttal csak ikszelt a Sárosddal. A tabella végén a Baracs egyre jobban leszakad a bennmaradási esélyekről.

A városkörnyéki csapatoknál a Baracs komoly zakóba szaladt bele otthon. A Mezőfalva viszont az 53. percig vezetett Sárosdon. Ennek ellenére a találkozó második félidejében pontot mentettek a vendéglátók.

Baracs – Főnix 0–6 (0–3)Játékvezető: Winklár Péter. Asszisztensek: Bécs Krisztina, Kerkuska Miklós

Baracs: Pék, Fülöp, Prókai, Lázár, Bartók, Mazán, Badi, Ásványi, Parádi, Topp, Varga. Cserék: Sebestyén, Szili, Rezes, Éliás, Kiss, Idei, Nagy.

Főnix: Barsch, Ambrus, Kurucz, Totsche, Knausz, Kertész, Peringer, Király, Kovács, Dencinger, Bognár. Cserék: Meskó, Zs. Nagy, Fodor, Kásler, Szaniszló, Truckeszitz, Willerding.

Az edzőket kérdeztük a mérkőzésekről. – Sajnos szétesett a csapat. Az ellenfelünk felülmúlt bennünket mindenben – mondta érdeklődésünkre Idei Szabolcs, a baracsi csapat trénere. A hat gólból négy pontrúgásból esett be, és nem ment a játék sem. A korábbi szokásos 4-4-2-es felállás is kudarcot vallott, így a Főnix teljesen megérdemelten győzött.

Az idény leggyengébb futballját produkáltuk. Talán a jövő heti, Tordas elleni mérkőzésen gyűjtögethetünk még pontot, amit szintén hazai környezetben játszunk – fogalmazott a szezonvégi eshetőségekről a Baracs edzője.

A Baracs nagyon megtorpant, a Mezőfalva ellenben ha egy ponttal is, de továbblépett Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Sárosd – Mezőfalva 2–2, (0–1)

Játékvezető: Cseh Roland. Asszisztensek: Pekker Bálint, Makk Péter.

Sárosd: Rauf, Susa, Dvéri, Truszek, Killer, Meszlényi, Kosaras, Dobsa, Szekeres, Kovács S., Szabó. Cserék: Rigó, Arany, Kovács K., D’Urso, Takács.

Mezőfalva: Papp, Balázs, Szabó, Nagy, Sági, Márki, Facskó, Mekota, Egejuru, Bozoki, Paget. Cserék: Tóth, Móricz, Kovács A., Kovács R., Bozoki M., Német.

– A 70. percig mezőnyfölényben volt Mezőfalva. A Sárosdnak szinte semmi helyzete nem akadt – értékelte a mérkőzés első ötven percét Masinka László, Mezőfalva edzője. – Ezután már teljesen felbomlott az eddig jól összehangolt játékunk. Az első félidőben jobb oldali támadásnál Mekota Bernát középre adásából Szabó Ervin 14 méterről szerzett vezetést Mezőfalvának. Laposan a jobb alsóba lőtt.

A második találatnál egy szögletrúgás után a kapu előtti keveredésben és labdapattogásban Facskó József kipasszolta szélre Sági Józsefnek, aki a rövid sarokba küldte a pöttyöst. A Sárosd Killer Máté révén szépített, aki két mezőfalvi között kilépve szórta meg a hosszú oldalt félmagasan. Végül a 85. percben szabadrúgásból, Kovács Sándor mentette a hazai becsületet és az egy pontot – foglalta össze a meccs történéseit Masinka László.

Így történt a hét vége a megyei I-es osztályban

További eredmények a 13. forduló után: Bicske – Kisláng-Telmex 3–0, Baracs – Főnix 0–6, Lajoskomárom – Sárbogárd 1–0, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Martonvásár 3–0, Sárosd Kronos Sport – Mezőfalva 2–2, Enying – Ercsi Kinizsi 0–3, Tordas – Ikarus-Maroshegy 1–1.

A tabellát tehát a Bicske vezeti 31 ponttal, azt követi a Főnix (28), 3. Mór, 4. Ercsi, 5. Sárosd, 6. Ikarus, 7. Gárdony, 8. Sárbogárd, 9. Mezőfalva, 10. Lajoskomárom, 11. Tordas, 12. Maronvásár, 13. Kisláng, 14. Baracs, 15. Enying, 16. Polgárdi – kizárva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában