jégkorong

2018.11.16. 21:08

Debrecen után már jönnek a csíkiek

Ma este Debrecenben a DEAC ellen korcsolyázott jégre az Acélbikák jégkorongcsapat, amely a közelmúltban elküldte a nagy reményekkel szerződtetett finn edzőjét, Antti Karhulát, akit – egyelőre – ideiglenesen a klub utánpótlásedzője, és a felnőttgárda játékosa, Borbás Gergely váltott.

Agárdy Csaba

Fotó: acelbikak.net

A találkozó pénteki lapzártánk után ért véget, a részleges tudosítást világhálós kiadásunkban, a duol.hu-n találják. A debreceni kirándulás után, jövő héten hétfőn este húsz órától az Erste Liga aranyérmére pályázó Csíkszeredát fogadják Azariék az újvárosi jégcsarnokban. A csíkieknél is történt edzőváltás, a Brassótól elszenvedett hatalmas zakó után Leo Gudas és a kapus Lakosil távozott, ám érkezett egy újabb extraklasszis, a 34 éves Joakim Lundström, aki számos európai elitligában is letette már névjegyét. Legutóbb a szlovák Kassán szolgált. A hagyományosan rangadónak számító DAB – Csíkszereda előtt a Bikák vezetősége és a játékosok köszöntik a közelmúltban Szuperkupát nyert dunaújvárosi női pólócsapatot. Ezért is érdemes lesz kilátogatni a derbire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában