labdarúgó-bajnokság

2018.11.23. 21:30

Az utolsó őszi forduló következik a hét végén

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában az utolsó őszi fordulót rendezik ezen a hét végén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó csapatok vasárnap idegenben lépnek pályára. A Baracs együttesének lesz nehezebb dolga, hiszen a listavezető Bicskéhez utazik. Egyértelműen a házigazdák a találkozó esélyesei az utóbbi három mérkőzésen még gólt sem szerző baracsiakkal szemben. A papírforma szerint a Mezőfalvának könnyebb dolga lesz Lajoskomáromban, de a hazaiak az ősz végére jó formába lendültek, így mindenképpen háromesélyes az összecsapás.

A tizenötödik forduló további mérkőzései: Sárosd – Mór, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Ercsi Kinizsi, Enying – Kisláng-Telmex, Tordas – Sárbogárd, Ikarus-Maroshegy – Martonvásár. Szabadnapos: Főnix.

A másodosztály déli csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A csupán rosszabb gólkülönbsége miatt második Perkáta a Besnyő-Iváncsa II ellen zárja a bajnokság őszi sorozatát. Az adonyiak az elmúlt fordulóban bosszantó vereséget szenvedtek otthon az Aba-Sárvíz ellen, hiszen a nyolcvanhetedik percben még vezettek. Ebben a körben a Sárbogárd második számú együtteséhez utaznak, ahol nem lesz könnyű dolguk a középmezőnyhöz tartozó házigazdákkal szemben. A kieső zónát éppen csak elkerülő Előszállás az LMSK Cobra, amíg a Nagykarácsony a Seregélyes vendégeként búcsúzik az idei esztendőtől.

A tizenötödik forduló további párosítása a következő: MPF-Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs, Vajta – Szabadbattyán, Káloz – Szabadegyháza, Aba-Sárvíz – Sárszentágota.

A mérkőzések kezdési időpontja 13 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában