Ovifoci-bajnokságban túl a harmadik fordulón

2018.09.21. 19:04

A szervezők gondoskodtak a vendéglátásról; limonádé, rostos üdítő, pizza került a pocakokba

A héten rendezték a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek és Ifjúsági Bizottság égisze alatt a harmadik ovifoci-bajnokságot.

Várkonyi Zsolt

A fogadó intézmény ezúttal a Margaréta Tagóvoda volt, ahol az alkalomhoz illően feldíszítették az óvoda udvarát.

Nemcsak focibajnokság zajlott a délelőtt folyamán, hanem igazi ovis szájízt vittek be a szervezők a gyermekek szórakoztatására.

Ugrálóvár, arcfestés, barkácsolási lehetőségek, mászókázás tarkította a programot. Még a szép őszi idő is kedvezett a kicsiknek.

A zenés bemelegítés után Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda igazgatója köszöntötte a dunaújvárosi, az apostagi és a kulcsi ovisokat, majd Kiss Albertné, a Margaréta Tagóvoda helyettes vezetője ismertette a programot.

Izgalmas, igazi „hajtós meccseket” játszottak az óvodások Fotó: Hankusz Kálmán

Igazán jól megszervezett, vidám délelőttöt tölthettek el a gyerekek. Az eredményhirdetés után nem maradt el az ajándékeső sem, éremmel, kupával, gyümölcskosarakkal, labdákkal tért haza minden óvoda.

A szervezők gondoskodtak a vendéglátásról is: limonádé, rostos üdítő, pizza került a pocakokba szponzorok felajánlásából. A program a DLSZ kezdeményezésére indult, az Ovi-Foci Alapítvánnyal együttműködve.

Focimezek sorsa

Petrás Gábor, a bizottság elnöke lapunknak elmondta: a negyedik forduló után, amely december elején kerül megrendezésre, a négy alkalommal legtöbb gólt rúgó ovi fogja megkapni a DLSZ felajánlásából a garnitúra focimezt.

 

Címkék#ovifoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában