Újabb bajnoki címmel

2018.07.15. 21:58

Tovább folytatta remeklését a Dunaferr SE úszója, Kovács-Seres Hunor

A dunaújvárosi tehetség már korábban 1500 méteren bajnoki címet ünnepelhetett, emellett még kétszer a dobogóra állhatott.

Gallai Péter

Hunor különdíjat is kapott teljesítményéért Fotó: Dunaferr

Majd Kovács-Seres Hunor pénteken este a második aranyérmét szerezte meg a 200 méteres mellúszás döntőjében. Hunor negyedik idővel kvalifikálta magát a fináléra, onnan sikerült a győzelmet besöpörnie, óriási egyéni csúccsal, 2:45.25-tel. Szombaton, az országos bajnokság utolsó napján 400 méter vegyesen negyedikként csapott be a célba Hornyák Judit tanítványa, ismét egyéni rekordot elérve. Ezzel nem ért véget sikerszériája, ugyanis ő szerezte a legmagasabb LEN pontszámot a 2006-os korosztályban az 1500 méter gyorson elért eredményével, amiért külön jutalmazták.

Hunor különdíjat is kapott teljesítményéért
Fotó: Dunaferr

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy a Máltán zajló nyílt vízi ifjúsági Európa-bajnokság szombati versenynapján Selmeci Levente a 10 kilométeres távon indult. A 18-19 évesek között Kovács József edző tanítványa összesítésben a huszonnegyedik helyet szerezte meg 2:02:17.43-as időeredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában