Kemi-Ker Kft. a csúcson

2018.05.02. 20:07

Tizenöt csapat nevezett a műfüves tornára

Április 30-án, hétfőn immáron második alkalommal rendezték meg az Mprint Kupa kispályás labdarúgótornát, amely ezúttal is hangulatos meccseket hozott.

Gróf András

Gólba tart – szép akciókat láthatott a közönség Fotó: ZsE / DH

Tizenöt együttes részvételével rendezték meg a mögöttünk hagyott hosszú hétvége hétfőjén az Mprint Kupát.

A csoportmérkőzéseket követően a legjobb négy közé a Gazdagok és Szépek, a Babád Brigád, a Kemi-Ker Kft., illetve a Steelworkers együttesei jutottak. Az elődöntőkben a Kemi-Ker Kft. gárdája büntetőkkel verte a Gazdagok és Szépek csapatát, amíg a

Steelworkers 6–0-s győzelmet aratott a Babád Brigád ellen. A bronzmérkőzés eredménye: Gazdagok és Szépek–Babád Brigád 1–1, büntetőkkel 2–3. A finálé eredménye: Kemi-Ker Kft.–Steelworkers 2–1.

Gólba tart – szép akciókat láthatott
a közönség Fotó: ZsE / DH

A II. Mprint Kupa végeredménye: 1. Kemi-Ker Kft., 2. Steelworkers, 3. Babád Brigád, 4. Gazdagok és Szépek. Különdíjasok: Camin Róbert (Kemi-Ker Kft.) legjobb játékos, Elter Zoltán (Kemi-Ker Kft.) legjobb kapus, Dorogi Viktor (Steelworkers) gólkirály négy találattal, Dorogi Viktor (Steelworkers) a nap pillanata, Babád Brigád DLSZ + Díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában