újabb dunaújvárosi diadal

2018.05.22. 07:04

Hátrányból győzelem

A futsal NB I középszakaszának A csoportjában a kilencedik fordulót rendezték tegnap. A már biztos csoportmásodik Dunaferr-DUE-Renalpin FC gárdája a Debreceni EAC gárdáját fogadta.

Gróf András

Fotó: archív

Dunaferr-DUE-Renalpin–Debreceni EAC 4–3 (0–3)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Juhász Dávid, Kiss Gergő (Urgyán Antal).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Rigó – Horváth N., Németh P., Schrancz B., Hosszú Á. Csere: Cseresnyés, Reveland, Oroszi, Szabó T., Fridrich, Fekete R., Varga Cs., Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

Debreceni EAC: Faragó – Tóth A., Sándor B., Kondás, Szabó T. Csere: Dobi, Kasuba, Pázmándi, Pallai, Varga D. Vezetőedző: Elek Gergő.

Fridrich (7) góljával egyenlített a második félidőben a csapat Fotó: Zsedrovits Enikő

Hazai rohamokkal indult az összecsapás, de Faragó több alkalommal is bravúrral hárított. A kilencedik percben azonban a vendégek szerezték meg a vezetést. Tóth Attila távoli lövése jutott az újvárosi kapuba (0–1). Egy perccel később Pallai egyéni akciót követően növelte a hajdúságiak előnyét (0–2). Három perccel a félidő vége előtt egy kontra végén az elcsúszó Cseresnyés felett Pallai lőtt a kapuba (0–3). A fordulást követően a házigazdák négy ziccert is elhibáztak. A huszonharmadik percben Németh Péter távoli lövésével szépített a Dunaferr (1–3). Öt perccel később Németh Péter második találatával egygólosra csökkentette a hátrányt (2–3). A harmincharmadik percben Fridrich szép góllal egalizálta az állást (3–3). A hajrában a debreceniek a kapusuk helyet is mezőnyjátékost küldtek a pályára. Ezt kihasználva egy labdaszerzést követően Hosszú Ádám a saját térfeléről lőtt a kapuba (4–3).

A csoport másik mai találkozóján a Nyírgyulaj KSE együttese hazai pályán 3–2-re kikapott az FTC Futsal-Fisher Klíma gárdájától.

Az A csoport jelenlegi állása a következő: 1. MVFC-Berettyóújfalu 25 pont, 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 20 pont, 3. Nyírgyulaj KSE 9 pont, 4. Debreceni EAC 8 pont, 5. FTC Futsal-Fisher Klíma 6 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában