Az egyesület sportolói bizonyítottak

2018.04.30. 14:38

Színpadon a Spartan: remek gálaműsorral léptek fel a Bartók nagytermében

Szombaton délután immáron harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági gálaműsorát az évek óta figyelemre méltó módon építkező Spartan Cheerleaders SE.

DH

A jótékony, segítő forintokért is gáláztak szombaton este a Spartan Cheerleaders egyesület csoportjai.

Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A gálaműsor vezetéseként Árgyelán Dominika, a Spartan Cheerleading Sportegyesület elnöke üdvözölte, rövid köszöntőjében vázolta az egyesület jelenlegi helyzetét és törekvéseit. Az összefoglaló során külön kiemelte, hogy a Spartan fennállása óta egyik legnagyobb kihívására készül.

Szépen megtervezett, kiválóan előadott koreográfiáknak tapsolhatott a közönség
Fotós: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Ez a június végén a finnországi Helsinkiben megrendezendő Európa-bajnokság. Fontos megjegyezni, hogy a dunaújvárosi klub koedukált felnőttcsapata divíziójukban egyedüli, legeredményesebb magyar indulókként képviselheti majd hazánkat a kontinensviadalon.

A jótékony, segítő forintokért is gáláztak szombaton este a Spartan Cheerleaders egyesület csoportjai.
Fotós: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A Spartan felkészülését és kiutazását az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) Sportért Felelős Államtitkársága is támogatta egymillió forinttal.

Remek produkciókkal bizonyították tehetségüket a nagyközönségnek
Fotós: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Ám e segítség sem bizonyult elegendőnek a részvételhez, így a Spartan vezetése úgy döntött, saját forrásból teremti meg a finanszírozási hátteret. E cél szolgálta a szombati látványos gálaműsor is, amelynek keretében a közönség a jegyváltás mellett is segíthette a „spártaiak” céljait. A szombati műsorban az egyesület szinte valamennyi tagja fellépett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában