Debreceni látogatás

2018.04.13. 22:19

Nem örültek a házigazdák, elhozták a pontokat

A futsal NB I középszakaszának A csoportjában tegnap este a Debreceni EAC vendégeként lépett pályára a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Debreceni EAC–Dunaferr-DUE-Renalpin 2–4 (0–2)

Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Zimonyi Péter, Apkó Tamás (Nyekita Benjamin).

Debreceni EAC: Dobi – Kasuba, Esztergomi, Pallai, Varga D. Csere: Faragó, Dukát, Pázmándi, Szentes, Tóth A., Sándor B., Buka, Kondás, Szabó P. Vezetőedző: Elek Gergő.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland – Németh P., Pál P., Varga Cs., Hosszú Á. Csere: Cseresnyés, Horváth N., Schrancz B., Fridrich, Szeghy, Szabó T., Csányi D. Vezetőedző: Takó Csaba.

Elégedett játékosok pacsiznak Fotó: archív

A találkozó elején Pál Patrik előtt adódott két gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak.

A harmadik percben azonban megszerezték a vezetést az újvárosiak. Hosszú Ádám egyéni akció végén talált hét méterről a kapuba (0–1).

A folytatásban többnyire küzdelmes mezőnyjátékot láthattak a nézők.

Az első félidő utolsó percében azonban kétgólosra nőtt a vendégek előnye. Pál Patrik bombája talált utat a debreceniek kapujába (0–2).

A második játékrészt a hazai együttes kezdte jobban. A huszonharmadik percben egy gyors kontra végén Tóth Attila szépített (1–2).

Két perccel később Schrancz Balázs a kapufát találta telibe. A huszonhatodik percben egalizálta az állást a hazai gárda. Egy Revelandról kipattanó labdát a szemfüles Tóth Attila továbbította a hálóba (2–2).

A harminckettedik percben Németh Péter lövése pattant ki a hazaiak hálóőréről, így Schrancz Balázs pöckölhetett a kapuba (2–3).

A harminchetedik percben Schrancz Balázs ismét kétgólosra növelte az újvárosiak előnyét (2–4). Az utolsó két percben a debreceniek a kapus helyett is mezőnyjátékost küldtek a pályára, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában