futsal előzetes

2018.04.23. 18:56

Egy vérbeli rangadó

A futsal NB I középszakaszának A csoportjának rangadóján ma 18 órakor a csoportot vezető MVFC-Berettyóújfalu gárdáját látja vendégül a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Az MVFC-Berettyóújfalu együttesét a nyáron alaposan megerősítették. Azzal a nem titkolt szándékkel, hogy harcban legyenek a bajnoki címért. Ez az elképzelésük remekül bevált, hiszen az alapszakaszt öt pont előnnyel nyerték az utóbbi években egyeduralkodó Rába ETO előtt. A vendégek jelenleg tizenöt ponttal állnak az A csoport élén. Az alapszakasz helyezéséért kapott hat ponthoz az eddig lejátszott három fordulóban még kilencet gyűjtöttek. Az újvárosiak négy hozott és hét frissen szerzett ponttal követik őket a táblázaton.

Németh Péter (középen) jó játékára ma is szükség lesz Fotó: HK/Dunaújvárosi Hírlap

Az alapszakasz két egymás elleni összecsapása a Berettyóújfalu számára hozott sikert. Dunaújvárosban 5–4-re diadalmaskodtak, hazai környezetben pedig 8–2-re verték a Dunaferr együttesét. Az újvárosiak a középszakasz eddig lejátszott mérkőzésein először a Nyírgyulaj KSE vendégeként diadalmaskodtak, majd hazai pályán csak 2–2-es döntetlenre futotta az FTC Futsal-Fisher Klíma ellen. Legutóbb Debrecenben diadalmaskodtak 4–2-re. Az azóta eltelt tíz napban alaposan rákészülhettek az MVFC-Berettyóújfalu elleni mérkőzésre, amelyen akár lényegében el is dőlhet a csoportelsőség kérdése. A mai találkozót Farkas Balázs és Deme Rajmund vezeti majd, akiknek munkáját Gál Péter és Futó Tamás segíti majd. A rangadó szokatlan időpontját az indokolja, hogy az összecsapást élőben közvetíti az M4 Sport televízió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában