Fagyos időben újabb csúcs

2018.03.01. 20:51

A februári kihívást is remekül teljesítette a dunaújvárosi futóközösség

Február utolsó hétvégéjén is bizonyított a helyi futóközösség, amely ezúttal is országos csúcsra tört és mint szokott, győzedelmeskedett.

Szabó Szabolcs

A mínuszok ellen a farsangi jelmez is véd Fotó: HK

A múlt héten vasárnap ismét megmozgatta tagságát és egyben a helyi futóközösséget a Futaújváros csapata.

Mint arról korábban beszámoltunk, a januári nemzetközi Yours Trully vállaláskor több mint százan húztak futócipőt szinte már tavaszias időben. A múlt hétvégére azonban megjött az igazi tél, így futóink ezúttal a kemény mínuszokban is bizonyíthatták elszántságukat és állóképességüket. Simonyi Balázst, az Ultra című (futó)film ötletgazda-rendezőjét idézve: ekkor sem fogyott el a futókájuk... De térjünk is vissza a történtek pontos dokumentálásra.

A mínuszok ellen a farsangi jelmez is véd Fotó: HK

A mögöttünk hagyott vasárnapon a több mint nyolcvan futó közel 1558 kilométert teljesített a már említett kőkemény mínuszok mellett/közepette. Mint említettük a nemzetközi Yours Trully sorozat januári rendezvényét is pazar mutatókkal zárták az újvárosi futók, így az összesített országos rangsort tekintve is fölénnyel vezetnek, hiszen a januári és a februári találkán résztvevő, összesen 187 versenyző már több mint 3934 kilométert teljesített, míg a második pozíciót eddig a lelkes Dunakeszi futócsapat tartja 2889 futott kilométerrel. Ismerve az újvárosi futóközösséget, a folytatásban sem lehet gond az első helyet illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában