Foci

2018.02.12. 09:14

Hangover győzelem a Farsang Kupán!

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívta az amatőr kispályás labdarúgókat 2018. február 11-én vasárnap az Arany János Iskola sportcsarnokában.

DH

Fotó: DLSZ

A tornára a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság III és IV. osztályban szereplő csapatok, játékosok nevezhettek léphettek pályára. A tornára 10 csapat jelentkezést fogadtuk el, akiket két 5-ös csoportba sorsoltunk ki. Az első négy csapat továbbjutott és egyenes kieséses rendszerben folytatták a küzdelmeket a döntőig.

Szövetségünk Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet adott át a díjátadó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, kapust és a torna gólkirályát egy- egy emlékserleggel díjazztuk nap végén. A torna az Arany János Általános iskola sportcsarnokában került megrendezésre.

Szűcs Vivien a DLSZ rendezvényszervezője: Egy igen hosszú napon vagyunk túl, ahol jó mérkőzéseket és szép gólokat láthattunk. Nagy öröm számunkra, hogy a „kora tavaszi” időszakban is 10 csapat nevezett nagyon gyorsan erre a tornára, ez is mutatja, hogy van igény a kispályás focira, és lehetőséget kell biztosítani a csapatoknak, hogy megmérettessék magukat a téliidőszakban is. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség úgy gondolja, hogy minden ilyen amatőr kispályás labdarúgó torna fontos a csapatoknak és a játékosoknak, hiszen egy – egy ilyen kupa az egészséges életmódra ösztönöz és a megmérettetés mellett elismerésekben is részesülnek a csapatok, játékosok, aminek igen fontos üzenete van. Köszönetet kell mondani a kupa támogatóinak Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, és a dunaújvárosi Varázs Kép reklám – dekor stúdiónak, aki 12 darab mezpólóval díjazta a győztes csapatot és a Nimrod Energy Drink forgalmazónak, hogy támogatásukkal – és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésével – létrejöhetett a VII. Farsang Kupa, ahol több mint 100 amatőr sportoló mutatta meg tehetségét. A díjátadón pedig most is szebbnél szebb kupákat és sportfelszereléseket adhatunk át a legjobbaknak elismerésül a teljesítményüket.

Eredmények:

https://dlsz.hu/vii-farsang-kupa-en-leszek-focista

VII. FARSANG KUPA – ÉN LESZEK A FOCISTA

VÉGEREDMÉNY

1. HELY HANGOVER

2. HELY PENAROL

3. HELY KAN-ÁSZOK FC

KÜLÖN DÍJAZOTTAK

JÁTÉKOS HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)

KAPUS DANÓ GÁBOR (KAN-ÁSZOK FC)

GÓLKIRÁLY KECSKÉS ROLAND 3 GÓL (PENAROL)

Fotós: DLSZ

Nagy Norbert (Hangover) csapatvezető: Köszönjük a DLSZnek és a támogatóknak, hogy megszervezték és lebonyolították nekünk az újabb Farsang Kupát. Sok jó meccset láthattunk, szép megmozdulásokat, kiemelkedő kapusteljesítményeket. A csoportmeccseken nagyon év eleji formában játszottunk, kétszer is botlottunk, mert nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Az egyenes kieséses szakaszra megráztuk magunkat és nagyot küzdve elhódítottuk a kupát. Bíztam a csapatomban, hogy mindent megtesznek és jó helyezéssel zárjuk a tornát, úgy érzem kihoztuk a maximumot a mai napból. Külön öröm számunkra hogy a torna legjobb játékosát mi adhattuk. Büszke vagyok minden játékosomra!

Huszár Dávid (Hangover) a torna legjobb játékosa: Örülök a csapatom győzelmének, fárasztó napon vagyunk túl. Köszönöm minden csapattársamnak, hogy hozzásegítettek ahhoz, hogy a Farsang Kupa legjobb játékosa lehessek. Köszönöm a csapatvezetőnknek, hogy összerakta ezt a csapatot és megteremtette a lehetőségét, hogy nagy küzdelem árán győzzünk. Továbbá köszönöm a DLSZnek és a tornát támogatóknak a mai napot.

Kecskés Roland (Penarol) a torna gólkirálya: Nagy örömmel hallottuk, hogy ismét megrendezésre kerül ez a kupa az alsóbb osztályú csapatoknak! Évről évre egyre színvonalasabb mérkőzéseket láthatnak a kilátogató nézők. Ez ma sem maradt el, hiszen rengeteg jó csapat érkezett jobbnál jobb játékosokkal! Nagyon boldog vagyok, hogy a döntőig sikerült eljutnunk, amit sajnos nem sikerült megnyernünk, de így is nagyon büszke vagyok a csapatomra! Nagyszerű munkát végeztünk egész nap és külön örülök annak, hogy különdíjas lehettem! Jövőre is biztosan mondhatom, hogy itt leszünk!

Danó Gábor (Kan-Ászok) a torna legjobb kapusa: Köszönjük a DLSZ-nek, hogy a „kis” csapatok részére is szerveznek ilyen kupákat. Fontos, hogy a bajnokságon kívül is megmérettessük magunkat, olyan tornákon, ahol reális esélye van minden III. és IV. osztályú csapatnak is, akár a végső győzelemre. Ez most nekünk nem jött össze, de büszkék vagyunk a megszerzett bronzéremre is. Külön öröm számomra, hogy engem választottak a torna legjobb kapusának. Ehhez kellett a csapat is, akik az egész tornán jól védekeztek és segítettük egymást. Azért ezt a díjat szívesen elcseréltem volna a tornagyőzelemért. Remélem a következő, „kis” csapatoknak kiírt kupán akár ez is összejön. Gratulálok még egyszer a győzteseknek és külön gratulálok a csapatomnak az egész napos jó teljesítményért.

Csordás István (Kan-Ászok) csapatvezető: Köszönjük szépen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy megrendezte a Farsangi Kupát! És köszönjük mindazoknak a munkáját, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre! Jó hangulatú mérkőzéseket játszottunk. Örülök, hogy sikerült megnyernünk a csoportot. Sajnos én achilles-ín probléma miatt nem tudtam segíteni a csapatnak, kintről próbáltam irányítani. És örülünk a 3. Helyezésnek is! Gratulálok a győztes csaptatnak, gratulálok a külön díjazottaknak (Danó Gábornak és a többieknek) És végül köszönöm minden csapattársamnak, a játékot, valamint Szabó Csaba technikai vezetőnek a munkáját. További sikeres évet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában