dunaferr röplabda

2018.01.09. 20:08

A Pénzügyőr SE-t fogadják a kupában

Mozgalmas hétvégéje volt a Dunaferr röplabdázóinak, hiszen több fronton is helyt kellett állniuk. A játékosok a klubprogramok mellett a korosztályos válogatottban is szerepeltek.

GRÓF ANDRÁS

Bohnicsek Szilveszter (5) az első és másodosztályban is pályára lépett a hét végén Fotó: Ady Géza

Hat újvárosi játékos az U18-as Eb-selejtezőn szerepelt Ukrajnában. Az NB I-ben szereplő Dunaferr SE a címvédő Fino-Kaposvárral mérkőzött, amíg az NB II-es bajnokságban szereplő DSE Röplabda Akadémia két bajnoki találkozót is játszott.

Sümeg-Dabronc – DSE Röplabda Akadémia 0:3 (-12, -21, -15)

DSE Röplabda Akadémia: Móró, Majoros, Csizmadia, Bohnicsek, Mihucz, Tajti, Hartyányi (liberó). Csere: Balázs, Amdegha, Ihász (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Kaposvári RA – DSE Röplabda Akadémia 3:2 (21, -19, 29, -19, 11)

DSE Röplabda Akadémia: Mihucz, Tajti, Bohnicsek, Majoros, Csizmadia,Móró, Hartyányi (liberó). Csere: Balázs, Ihász (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Bohnicsek Szilveszter (5) az első és másodosztályban is pályára lépett a hét végén
Fotó: Ady Géza

Tomanóczy Tibor: – Nem voltam könnyű helyzetben a kezdőcsapat pályára küldését illetően, hiszen játékosaim közül Flachner Kornél, Iván Bence, Iván Gergő, Laczi Dominik, Tomanóczy Bálint és Matyiák Árpád a korosztályos válogatottban játszott. Az ő helyüket serdülőkkel kellett feltölteni. Sümegen sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk, és könnyed játékkal legyőztük a házigazdákat. A Kaposvár ellen így utólag kissé keserű a szám íze, hiszen a játékvezető, amikor az ötödik szettben fej-fej mellett haladtunk, belenyúlt a mérkőzésbe, ezzel megakasztva a csapat ritmusát. Indokolatlanul kaptunk sárga lapot is. Ettől függetlenül dicséret illeti a fiúkat, akik rendkívül jól, becsülettel küzdöttek, és mindent kiadtak magukból. Csütörtökön azonban újabb feladat vár ránk, hiszen a Magyar Kupában hazai pályán 17 órakor a Pénzügyőr SE együttesét fogadjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában