Jókedvű kohász készülődés

2018.01.12. 21:10

Csak semmi könnyelműség, koncentrálás, önbizalom

Klujber Katrin, a D. Kohász női kézilabdacsapatának szélsője önkritikusan nyilatkozott a Kisvárda elleni teljesítményről.

Jankó Árpád

Katrin szerint a lerohanások sikeresek lehetnek Fotó: AG

- Már a mérkőzés első tíz percében eldönthettük volna a találkozót, de nagyon sok ziccert hagytunk ki. Ebben én is ludas vagyok. Kapkodtunk, nem koncentráltunk eléggé. És amikor kimaradnak a helyzetek, akkor már elbizonytalanodik az ember. Szerencsére a hajrában tudtunk váltani, Tomasevics is nagyszerűen védett, és sokkal jobban odafigyeltünk.

Ma 17 órakor Kecskeméten kell majd nagyon koncentrálniuk...

Katrin szerint a lerohanások sikeresek lehetnek
Fotó: AG

- Nem ismerjük a kecskeméti csapatot. Nyáron játszottunk velük edzőmeccset, de azóta sokat fejlődtek. Videóztunk, és levontuk a tanulságot. Nem szabad könnyelműsködni ellenük. Akkor sem, ha valóban esélyesek vagyunk a két pont megszerzésére.

A Kisvárda elleni győzelem önbizalmat adott a vesztes Fradi-meccs után...

- A megszerzett két pont után jobb a kedvünk is. Jó hangulatban készültünk egész héten. Amit tudunk a kecskeméti csapatról: agresszíven védekeznek. Támadásaik végén bátran, mindenhonnan lövöldöznek, nincs vesztenivalójuk. Többször is játszottak szoros mérkőzést az erősebb csapatok ellen is. Tudnak tehát meglepetést okozni. Szerintem egy masszív védekezéssel és a gyors lerohanásokkal tudunk könnyű gólokat dobni. Ebben én is részt vállalok: úgy érzem, jó formába kerültem, és a csapat optimistán várja a mai bajnoki mérkőzést. Nem szeretném, ha a jókedvünket elrontanák a kecskeméti ellenfelek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában