Röplabda

2018.01.17. 13:00

A Dunaferr számára az elődöntő a tét a Magyar Kupában

A férfiröplabda Magyar Kupa negyeddöntőjében szerdán 20 órakor a Pénzügyőr SE vendégeként lép pályára a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Tomanóczy Tibor kidolgozta a megfelelő taktikát

Fotó: Zsedrovits Enikő

A párharc első összecsapásán a fővárosiak 3:1-re diadalmaskodtak a Dunaújváros Sportcsarnokban, így előnnyel vághatnak neki a visszavágónak. A múlt heti dunaújvárosi találkozón nem volt éppen tökéletes állapotban a Dunaferr SE gárdája, hiszen hat játékos éppen csak „beesett” a mérkőzésre az ifjúsági válogatott ukrajnai Európa-bajnoki selejtezőjéről. Ennek ellenére sikerült szettet nyerniük Tomanóczy Tibor tanítványainak.

Tomanóczy Tibor kidolgozta a megfelelő taktikát
Fotós: Zsedrovits Enikő

A vezetőedző abban bízik, hogy a szerdai összecsapáson sokkal frissebb, egységesebb lesz a csapat, ami elegendő lehet egy esetleges jó eredmény elérésére. A Pénzügyőr csapata vasárnap hazai pályán kapott ki bajnoki mérkőzésen a címvédő Fino-Kaposvártól. Edzőjük, Weczera Csaba arról panaszkodott a mérkőzés után, hogy hiányzott a két sérült liberó, és a távozott Bagics Balázs, így még keresik a csapatot az új felállásban. A legjobb négy között már három együttes biztosította a helyét. Ma este tehát eldől, hogy a Fino-Kaposvár, a VRC Kazincbarcika és a HÉP-Kecskeméti RC mellett ki lesz a Magyar Kupa elődöntőjének negyedik résztvevője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában