Helyi sport

2018.01.11. 20:31

A Pénzügyőr gárdája szerzett előnyt

A röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjébe kerülésért folytatott páros csatában tegnap a Pénzügyőr SE együttesét fogadta a Dunaferr SE csapata.

GRÓF ANDRÁS

Csizmadia Tamás (9) és Tomanóczy Bálint sánca ezúttal egy kicsit hézagos volt Fotó: Zsedrovits Enikő

Dunaferr SE – Pénzügyőr SE

1:3 (-18, -22, 16, -19)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Horváth Miklós, Mezőffy Zsolt.

Dunaferr SE: Csizmadia, Hatvany Zs., Flachner K., Iván B., Bohnicsek, Tomanóczy B., Hartyányi (liberó). Csere: Móró, Iván G., Laczi, Mihucz, Sárközi. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Pénzügyőr SE: Szalai Sz., Jánossy, Francesco, Kiss D., Kovács S., Rása, Balogh M. (liberó). Csere: Takács G., Rozgonyi, Kecskeméti. Vezetőedző: Weczera Csaba.

Nem a legjobb előjelekkel készülődött a párharc első összecsapására a dunaújvárosi alakulat, hiszen az ifjúsági válogatottjai éppen csak hazaestek az ukrajnai Eb-selejtezőről. Csupán csak egy közös edzés állt rendekezésre a felkészülésre. Ennek ellenére nem játszott rosszul a Dunaferr gárdája, és maradt némi esélye a továbbjutásra.

Csizmadia Tamás (9) és Tomanóczy Bálint sánca ezúttal egy kicsit hézagos volt
Fotó: Zsedrovits Enikő

Tomanóczy Tibor: – Döcögősen kezdtünk az első játszmában, amelyben nem sok esélyünk volt. A második szettre összekaptuk magunkat, és egészen jó szériákat csináltunk. Móró Ákos csereként beállva jó teljesítményt nyújtott. A harmadik játékrészben jól nyitottunk, és szépen röplabdázva szépítettünk. A negyedik szettre elfáradtunk. A feladónk fejben nem bírta követni a játékot.

Tehát a páros csatában a Pénzügyőrnél az előny. A visszavágót a jövő héten szerdán 20 órakor játsszák a fővárosban. Addig azonban még egy bajnoki találkozó is vár az újvárosiakra. Vasárnap 16.30 órakor a debreceni EAC együttesét fogadják. Ezen a találkozón szinte kötelező a három bajnoki pont megszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában