Acerbis Old Boys Kupa

2017.12.19. 21:25

Hét esetben is csak a büntetők döntöttek

Szombaton már a tizenegyedik alkalommal rendezték meg a harmincötödik életévüket betöltött játékosok számára kiírt Acerbis Old Boys Kupa kispályás labdarúgó tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Nehezen lendült bele a Gárdony, de végén ők örülhettek Fotó: ZsE

A tornára tizenkét csapat jelentkezését fogadta el a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, de Csantavér FC az utolsó pillanatban lemondta a szereplést, és a Füredi Panzió Senior gárdája sem léphetett pályára, sérülések és nem várt események miatt. A rengeteg meglepetést hozó, összesen hét alkalommal hetes párbajban eldőlő csatát hozó kupa remek mutatókkal zárt. A remek hangulatú mérkőzéseken 117 amatőr labdarúgó lépett pályára, és összesen 53 gól született.

Nehezen lendült bele a Gárdony, de végén ők örülhettek
Fotó: ZsE

A XI. Acerbis Old Boys Kupa végeredménye: 1. Gárdony FC, 2. GBB Kft., 3. FejóTherm Kft., 4. XXL Redőny Kft. A Corso Kupa vigaszág győztese: ISD Power Kft. Különdíjasok: Parall Bálint (Gárdony FC) legjobb játékos, Rajna Tamás (GBB Kft.) legjobb kapus, Babicz Tamás (XXL Redőny Kft.) gólkirály, Jakab János (Africas) hetvenegy évvel a legidősebb játékos.

A győztes gárdonyiak csapatvezetője, Novák Árpád a következőképpen értékelt az eredményhírdetést követően.

- Kicsit nehezen lendültünk játékba, mivel nagyon jó csapatokkal találkoztunk a csoportmérkőzések során. Aztán a későbbiekben rendeztük sorainkat és így sikerült nyernünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában