Európai szinten is elkezdik a lányok

2017.11.29. 20:07

A kilátogató szurkolókat jótékonysági akcióra is invitálják a három nap során

Péntektől vasárnapig a Fabó Éva Sportuszodában rendezik meg a női vízilabda Euroliga első selejtezőkörének küzdelmeit, a csoportmeccsek során a DUE-Maarsk együttesre egy francia és két görög gárda vár.

Gallai Péter

A bajnokságban eddig mutatott játékra alapozhatnak Ziegler Dianáék a nemzetközi porondon is Fotó: Ady Géza

A dunaújvárosi lányok sorrendben a Lille (péntek 20.15 óra), a Glyfada (szombat 18 óra), valamint a Vouliagmeni (vasárnap 12.30 óra) csapatával játszanak. Mihók Attila vezetőedző tanítványai a csoport első helyén szeretnének végezni, ebben előzetesen legnagyobb riválisuk a Vouliagmeni gárdája lesz.- Izgalmas napok előtt állunk a csapattal, úgy gondolom, hogy a hazai bajnokságban az eddigi menetelésünk abszolút visszaigazolta, hogy jó irányba haladunk, de azért egy nemzetközi mérkőzés mindig magasabb és más színvonalat képvisel. Ezzel a három nappal lehetőségünk nyílik arra, hogy az önbizalmunkat növeljük, de ehhez az is szükséges, hogy már most, fejben is készüljünk erre a fontos megmérettetésre – fogalmazott Ziegler Diána. Az eseményhez kapcsolódóan két akciót is indított a klub. Az egyikben jótékonykodásra kérik a remélhetőleg telt háznyi közönséget.

A bajnokságban eddig mutatott játékra alapozhatnak Ziegler Dianáék a nemzetközi porondon is
Fotó: Ady Géza

A mérkőzések alatt kihelyezett dobozokban tartós élelmiszereket – bébiétel, liszt, búzadara, szárazbab, lencse, rizs, olaj, zsír, cukor, só, pirospaprika, tészták, leveskocka, kakaópor, dobozos tej, konzerv – gyűjtenek, amelyeket a Boldog Délután csapata juttat el a rászoruló családoknak, egyedülálló idős embereknek. A másikkal pedig szurkolói játékra invitálják azokat, akik szeretnének szerepelni a mérkőzés előtt a kivetítőn. A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint elküldeni egy olyan fotót, amin éppen szurkolnak, akár DFVE-s pólóban, cipőben. Azt, hogy milyen formában, mindenkinek a kreativitására bízzák, de videókat is szeretettel várnak a csapat facebook oldalán, a felhívásról szóló íráshoz küldött komment formájában. A beküldök között egy limitált dedikált DFVE szurkolói sálat sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában