Bizonyíthattak a fiatalok

2017.11.13. 19:48

Az újvárosi együttest Fridrich Dávid, Pál Patrik és Horváth Norbert képviselte

Az elmúlt hét végén a magyar futsal-válogatott két felkészülési mérkőzést játszott Svédországban. A keretben három dunaújvárosi játékos szerepelt.

Gróf András

A második összecsapáson Pál Patrik kétszer is betalált Fotó: Ady Géza

Svédország -Magyarország 1-3 (0-2)Norköpping Himmelstalundshallen. Vezette: Fredric Nilholt, Szilágyi Norbert, David Glavonjic.Magyarország: Mezei – Trencsényi, Horváth N., Horváth B., Fridrich. Csere: Cseresnyés, Boromisza, Tatai, Hajmási, Gál I., Pál P., Nagy I., Sánta, Birinyi.Góllövő: Delimedjak illetve, Horváth N., Hajmási, Hiseni (öngól).Svédország -Magyarország 5-4 (3-2)Eskilstuna, Stiga Arena. Vezette: Szilágyi N., David Glavonjic, Fredric Nilholt.Magyarország: Cseresnyés – Sánta, Hajmási, Birinyi, Nagy I. Csere: Horváth N., Horváth B., Fridrich, Pál P., Boromisza, Gál I., Tatai, Trencsényi. Góllövő: Fridrich (öngól), Chekroun (2), Rossi, Bagger, illetve Pál P. (2), Tatai (2).A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Sito Rivera a következőképpen értékelt a második mérkőzés után.- A svédek nem tartoznak ugyan Európa legjobbjai közé, de vannak gyors, veszélyes játékosaik, ezért nem volt könnyű dolgunk ellenük. Nyolc új játékossal utaztunk, és nagyon örülök, hogy mindannyian kiváló hozzáállást tanúsítottak az összetartás során. Büszke vagyok arra, hogy szombaton mindössze néhány edzés után, sikerült legyőzni a svédeket, vasárnap pedig egy jó iramú, szoros meccset játszani velük. Ez a túra lehetőséget adott néhány fiatal játékosnak, hogy hosszabb távon is beverekedje magát a válogatottba. Többen közülük élni tudnak az eséllyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában