Jégkorong

2017.09.27. 21:32

Büntetővel, de győzött a DAB!

A Magyar Kupában játszott tegnap este egymással a fehérvári Titánok és a Dunaújvárosi Acélbikák. Büntetőkkel A DAB nyert.

Agárdy Csaba

sas

Fehérvár- DAB2-3 (1-0, 0-0, 1-2, 0-0, 0-1)

Székesfehérvár, 400 néző. Fehérvári Titánok: Kornakker – Sándor, Vehmanen, Ainsworth, Madácsi, Schoenmakers – Szabó, Takács, Antilla 1, Kiss P., Részegh – Imre, Láday (1), Hamvai, Kiss Zs., Mazzag 1 – Antal, Erdei, Balogh B., Péter (1), Vizi. Vezetőedző: Kóger István.

DAB: Duschek – Hetényi (1) P., Mestyán, Azari, Izacky (2), Novotny 1 – Orbán, Skrypets, Nageler 1, Léránt, Borbás – Lencsés, Hruby, Odnoga, Silló, Németh P. – Vrana, Erdélyi, Tanka L., Nagy M., Török. Vezetőedző: David Musial.

A két csapat először játszott egymás ellen az idei szezonban. Ezúttal a Magyar Kupa selejtezőjében találkoztak, de a szomszédvárak csatája bárhol, bármilyen szinten életre-halálra megy.

Az első húsz perc után a hazaiak lehettek nyugodtabbak, hiszen egygólos vezetésre tettek szert. Sőt, az utolsó játékrész hajrájára 2-0-ás előnnyel fordulhattak a Titánok. Tíz perc sem volt hátra a mérkőzésből, amikor a két dunaújvárosi légiós, Novotny, illetve Nageler góljainak köszönhetően az utolsó két percben már döntetlen állásnál feszültek egymásnak a csapatok (2-2).A hátralévő időben azonban nem változott az eredmény, ezért következhetett a hosszabbítás. Végül a büntetők döntöttek, Novotny találata az Acélbikák sikerét jelentette.

A héten már nem lesz több tétmeccs a magyar csapatok számára, mivel szombaton a fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünnepli a hazai hoki a Papp László Budapest Sportarénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában