hírcsokor

2020.08.21. 19:00

Ez történt a héten

Az alábbiakban közöljük azokat a heti cikkeket, amelyre a legtöbben kattintottak itt nálunk a duol.hu-n.

duol.hu

Augusztus 15-én együtt mozdult Közép-Európa zarándokközössége. Térségünkben szombaton reggel Dunaújvárosból és Adonyból indult zarándoklat, amelyek találkozási pontja Kulcson, az Arany János utcai kereszt­nél volt.

Kevesen gondolnák, hogy Dunaújvárosban működik az ország egyik legnépszerűbb hangszerboltja, amely a profi zenészek számára is kincsestár. Kővári János a Technikum városrészben működteti a Hangszer1 Hangszerbolt Webáruház elnevezésű üzletét.

Csupó Gábor többszörös EMMY-díjas magyar, az Egyesült Államokban élő animációs filmalkotó, producer, rendező és zenész. A világhírű hollywoodi Klasky-Csupó animációs stúdió társalapítója. Olyan ikonikus, sokszorosan díjazott, hollywoodi csillaggal is büszkélkedő animációs alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Simpson család, a Fecsegő tipegők, a Thornberry család, vagy a Jaj, a szörnyek.

Holnap este 18 órakor a rácalmási sportcsarnokban a Békéscsaba ellen lép pályára a Dunaújvárosi Kohász női együttese az I. BioTechUsa Jótékonysági Kézilabda Kupán. A csapatok a játék mellett az adakozásról sem feledkeznek meg.

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány Hajléktalan Ellátó Centrumában minden évben ilyenkor meleg étellel vendégelik meg az ellátottakat, de idén Varga Éva, a Pannon Polgárőrség titkára jelezte, hogy ők is szeretnének részt venni ebben az akcióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában