olvasottabb

2019.07.01. 18:00

A hétvége kiemelt hírei

duol.hu

Ezüst ceruza került Dunaföldvárra

„Ezüst Ceruza” díjat hozott haza a hetedik alkalommal meghirdetett Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat székesfehérvári eredményhirdetéséről a dunaföldvári Beszédes József Általános Iskola három ötödikes diákja: Gungl Zolna, Ihász Bernadett és Kőszegi-Kövér Anna.

Diploma és záróvizsga-igazolás átadó ünnepség az egyetemen

Diploma és záróvizsga-igazolás átadó ünnepséget tartottak pénteken délelőtt a Dunaújvárosi Egyetem Sport- és Rendezvénycsarnokában. A fiatal mérnökökkel, közgazdászokkal, tanárokkal, informatikusokkal és műszaki menedzserekkel, valamint hozzátartozóikkal zsúfolásig megtelt a terem.

Sokat számítottak Mirtillnek a dunaújvárosi szurkolók is

Mozgalmas hetet hagytak maguk mögött a magyar junior tornászválogatott tagjai. Hosszú felkészülés után, június utolsó napjaiban a sajtónyilvános tréninget pódium­edzés követte, majd csütörtökön a selejtezőkkel megkezdődött a tényleges verseny.

Tanulságos és kellemes családi nap volt széles összefogással

Különleges eseménytől pezsdült fel a dunaföldvári várudvar a napokban, méghozzá egy családi naptól. A gyerekek számára az állandó varázs, a légvár mellett, csendes, meghitt, beszélgetős, duruzsolós sünizenével is vidított, éneklős helyszínekkel is szolgáltak.

Barcsay mester és tanítványai

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Barcsay Jenő Képzőművészeti Alapítvány, a Kónya házaspár és az Intercisa Múzeum összefogásából nyílt kiállítás csütörtökön délután a múzeum második emeleti kiállítóterében Barcsay mester és tanítványai címmel.

A pezsgők irányába nyitna a Dunaújvárosi Borbarát Klub

Dunaújváros egyik legrégebben működő civil szervezete a Dunaújvárosi Borbarát Klub, amelynek székhelye a Corner Hotel és Kávéház. A klub 2001-ben alakult meg, és azóta is töretlenül működik, bár azért ők is éltek meg kisebb válságokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában