gyász

2020.03.15. 12:00

Elhunyt Vizi Gábor kenus edző

Március 14-én, 72 éves korában elhunyt Vizi Gábor a Rácalmás, régebben a Dunaferr kenus edzője, akinek a keze alatt sok fiatal kenus nevelkedett – közölte szombaton este a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Szabó Szabolcs

Legutóbbi eredményes versenyzője Horváth Benedek, aki 2019-ben az MKKSZ év utánpótlás kenusa volt, de az Ő versenyzője volt Malomsoki Sándor is, aki 2003-ban felnőtt világbajnoki címet is szerzett C4-200 méteren. A Rácalmás SE trénerével hetvenedik születésnapja alkalmából, 2018 augusztusában a Magyar Kajak-kenu Szövetség honlapja, a kajakkenusport. hu közölt életpálya interjút, amelyben Vizi Gábor így fogalmazott: „Az elvégzett munkában hiszek meg a jó technikai képzésben. Amit belefektet az ember, abból lehet kivenni az eredményt. Nekem volt valaha egy nagy munkabírású edzőm, Nagy György, aki anno a tokiói olimpiára készült, ő képviselte ezt, és ez a példa megmaradt bennem örökre.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában