Mutatjuk!

2023.05.25. 21:52

Mikor nyit Dunaújvárosban az élményfürdő?

Sokakat foglalkoztat a téma, de eddig csak találgatások voltak a dunaújvárosi élményfürdő nyitásásával kapcsolatban, most azonban megtudtuk az időpontot.

duol.hu

Hogy volt tavaly?

Június másodikán kinyitott az élményfürdő, de a csúszdamedencét fel kellet újítani, ezt csak másfél hónappalkésőbb, július 15-én lehetett újra használni. A jegyárak 20%-al emelkedtek a nem dunaújvárosi lakosoknak.

A nyári szezon végével bezárt az élmény rész

2022. Szeptember 5-től már csak az úgynevezett „Római fürdő” és a szaunavilág lesz látogatható az Aqunatis Élményfürdőben - írtuk korábban. Aztán jött a hír, hogy nevember 2-től az sem üzemel tovább.

 

Dunaföldvár beelőzött

Mint azt korábban megírtuk a Dunaföldvári Gyógy-és Strandfürdő április elsején megnyitotta kapuit a közönség előtt, igaz némi belépőár-emelkedéssel.

Nyit a dunaújvárosi élményfürdő

Sokan úgy találgattak, hogy úgy, mint a 2022-es évben, idén is kinyit június elején az élményfürdő. Lassan már itt a június és még semmi hír. Közeleg a jó idő, a szabadságolás, mindenki szeretne már csobbanni és élvezni a hűsítő habokat. 
Az aquantis.hu honlapja nem ad információt a nyitással kapcsolatban, csupán egy elejtett mondat árulkodik a facebookon a lehetséges nyitási időponról. Az egyik dunaújvárosi csoportban egy tag kérdésére Mezei Zsolt, a városüzemeltetési ügyekért felelős általános hatáskörű alpolgármester válaszolt röviden és lényegretörően:

 

  Tehát az Aquantis élményfürdő tervezett nyitása 2023. június 16-án, pénteken lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában