Gárdonyi iskola

2022.12.09. 11:00

Karácsony előtti programbőség a Gárdonyiban

Ismét bőséges repertoárral állt elő a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és AMI. A Gárdonyi-hét programkavalkádját követően az iskola megint csak jobbnál jobb eseményekkel készül, az ünnepi forgatag náluk sem maradhat ki.

Szente Patrícia

Legutóbb az iskola növendékei mutatkoztak be

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A következő napokban az iskola szuper rendezvényekkel, programokkal hangolódik az ünnepekre. Az eseménysorozat a mai nappal el is kezdődött, az intézményben pályaorientációs napot tartanak, emellett számos tanulóval a pozsonyi adventi vásárt látogatják meg, az itthon maradt 7–8. osztályosokkal pedig papírmerítéssel egybekötött papírmúzeumi látogatást szerveztek. 

A következő héten megannyi műsor, előadás várja majd az érdeklődőket, szinte minden napra jut valami pazar esemény. December 13-án és 14-én 17 órakor karácsonyi gálaműsort tartanak az iskolában, valamint 14-én 10 órakor a Jószoli gondozottjai, a Móra iskola diákjai, valamint az óvodások tekinthetnek meg egy remek előadást „Mindenki karácsonya” címmel. December 15-én a délelőtti órákban igazi karácsonyi hangulat járja majd át az iskola auláját, ugyanis adventi vásárt szerveznek, a hét utolsó napján pedig a Vasas Táncegyüttes ificsoportja kedveskedik műsorral. 

A karácsony eljövetele előtt a Gárdonyi még két napon keresztül ad otthont különböző eseményeknek. December 19-én délben a Hahota színház betlehemes előadása van napirenden, 17 órakor pedig a DKSE kajak-kenu szakosztály évzáróját tartják az iskolában. Befejezésképp december 20-án, kedden lelki napot tartanak, ezzel zárják a decemberi kavalkádot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában