We Are Not Your Kind

2019.08.09. 16:36

Jövőre újabb magyar koncertet ad a Slipknot

We Are Not Your Kind címmel augusztus 9-én jön ki a Slipknot új albuma, és ha június végén valaki nem látta őket a soproni Volt fesztiválon, az megnyugodhat: mert a banda 2020-as turnétervei Magyarországot is szerepeltetik.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Mohai Balázs

We Are Not Your Kind címmel augusztus 9-én jön ki a Slipknot új albuma, s már közreadták a 2020-as turnéterveiket is.

Íme:

A Hammerworld cikke az új Slipknot-albumot beharangozva Jim Root gitárost idézi, aki elárulja, hogy ennél több idejük még sosem volt egy album megírására, valamint arra, hogy együtt dolgozzák ki a számokat.

„Ezúttal az egyik inspirációmat azok a művészek jelentették, akik teljes albumokat vettek fel, nem csupán dalokat. Miközben a zenepiac a kislemezek, az önálló dalok felé mozdul el, a Slipknot egy albumos élményt akart – elejétől a végéig” – fejtette ki Jim Root.

A lemez érdemeit méltatva a Magneoton Music Group közleménye arra is kitér, hogy az új album a Metallicával és Slayerrel is alkotó Greg Fidelman produceri keze alatt született meg, és 14 ízig-vérig headbang-számot tartalmaz.

A közlemény szerint a „We Are Not Your Kind” című korong hihetetlenül ütős, a frontember, Corey Taylor állta a szavát, és a zenekar valóban legalább annyira sötét anyagot tett le az asztalra, mint a 2001-ben bemutatott „Iowa” című album.

A közönségnek eddig két dalt prezentáltak, az októberi „All Out Life” és a májusi „Unsainted” minden kétséget kizáróan elnyerte a rajongók tetszését, hiszen pillanatok alatt több tízmillió megtekintést zsebelt be – hívja fel a figyelmet a Magneoton.

Az album már elérhető számaiba itt lehet belehallgatni:

Borítókép: Jim Root, az amerikai Slipknot együttes tagja, gitárosa a zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2015. február 5-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!