Viszló Trans

2017.09.15. 21:36

A Baracs a Mezőfalvát fogadja a következő fordulóban

Ezen a hét végén a hatodik fordulóval folytatódik a pontvadászat a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában.

Gróf András

d

A Viszló Trans első osztályban vasárnap rendezik a Baracs – Mezőfalva összecsapást. A találkozó érdekessége, hogy az eddigi öt fordulóban mindkét együttes csupán egy pontot szerzett. A házigazda baracsiak az első fordulóban a Lajoskomárom otthonában játszottak 1-1-es döntetlent, amíg a mezőfalviak a negyedik körben Polgárdiban értek el 3-3-as eredményt. Az előző fordulóban mindkét gárda szoros mérkőzéseken, csupán egy góllal kapott ki, így kiélezett küzdelemre lehet számítani. A bajnokság előtt a Magyar Kupában is összemérték az erejüket a felek. A Mezőfalván megrendezett meccset a baracsiak 2-0-ra nyerték. A forduló további mérkőzései: Ercsi Kinizsi – Bicske, Sárbogárd – Martonvásár, Sárosd – Polgárdi, Lajoskomárom – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Enying – Ikarus-Maroshegy, Tordas – Mór.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának minden mérkőzését vasárnap rendezik. A sereghajtó Rácalmás együttese ezúttal a Vajta gárdáját fogadja. A hazaiak talán megszerzik első győzelmüket, hiszen a vendégek sem kezdték acélosan a szezont. Az adonyiak az elmúlt héten értékes döntetlent játszottak Kápolnásnyéken. Ebben a körben hazai környezetben győzelmi reményekkel lépnek pályára az LMSK ellen. A rapszodikusan szereplő Nagykarácsony ezúttal az élmezőnyhöz tartozó Szabadegyházát fogadja. A forduló további mérkőzései: Kisláng-Telmex – Seregélyes, Káloz – Kápolnásnyék, MPF Ráckeresztúr – Pusztaszabolcs, Sárbogárd II – Velence, Aba-Sárvíz – Besnyő-Iváncsa II.

A csíkos mezes rácalmásiak vasárnap a Vajta ellen megszerezhetik az idei első győzelmüket Fotó: Ady Géza

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a mai napon két találkozót rendeznek. Az eddig mind az öt meccsét megnyerő előszállásiak Kisapostagon szeretnék folytatni a győzelmi sorozatukat. A középmezőnyhöz tartozó kulcsiak ezúttal Lajoskomáromba utaznak, ahol a házigazdák második számú együttesével mérik össze a tudásukat. Vasárnap a listavezető Perkáta a Déget, a Nagyvenyim pedig az Alapot fogadja. A forduló további mérkőzése: Cece – Sárszentágota, Nagylók – Mezőszilas.Minden összecsapás kezdési időpontja 16 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában