Kenyér Lilla negyedik lett

2019.05.29. 18:29

Remekeltek a baracsi diákok

Mozgalmas napokon vannak túl a baracsi Széchenyi Zsimond Általános Iskola tanulói. Több sportágban is megmérettették magukat a diákolimpiák küzdelmeiben.

Jankó Árpád

Az eredményekről Benkéné Juhász Márta, az intézmény pedagógusa tájékoztatta lapunkat.

A legjobb eredményt Kenyér Lillának sikerült elérnie, aki az országos úszó diákolimpián 200 méteres hát­úszásban 4. helyezést ért el. Szintén országos döntőben szerepelt a baracsiak 4. korcsoportos lány tornászcsapata. A Simon Réka, Molnár Anna, Kiss Beatrix, Kenyér Lilla, Osztrider Hanna, Fodor Maja, Árva Gréta összeállítású csapat 11. helyen végzett a budapesti döntőben. A lányoknak három nagy iskolát sikerült maguk mögé utasítaniuk.

Egy 3. és 5. helyezést értek el a röpladba megyei döntőn az iskola diákjai. A székesfehérvári tornán a fiúk brozérmesek lettek. A csapat összeállítása: Téglás Csaba, Makó József, Dankó Tamás, Kuti Márk, Mező Bence, Váradi Jusztin, Sebestyén Erik, Sebestyén Patrik, Varga József, Tasnádi Kristóf, Györkönyi Márk

Az 5. helyezett lány csapat tagjai: Kuminka Cintia, Skanda Katrin, Kulics Petra, Novák Melitta, Molnár Anna, Osztrider Hanna, Nagy Emese, Klauz Emese, Nagy Sarolta, Mező Anna Sára. Az iskola két diákja figyelemre méltó eredményt ért el a megyei mezei futó diákolimpián. Pintér Zétény és Csillag Marcell egyaránt a 7. helyen végzett.

Labdarúgásban is érdekelt volt az iskola. A kis iskolák labdarúgó megyei döntőjében a fiúk egy hármas körbeverés után végül bronzérmesek lettek. A csapatban szerepelt Kehi Dominik, Klauz Botond, Tömöri Balázs, Váradi Jusztin, Csillag Marcell, Erdei Marcell és Hiegel Richárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában