Szponzorált tartalom

2022.05.04. 02:00

Surranj át divatosan a városon ebben a cipőben!

A tavaszias idő beköszöntével a csizmák ismét beköltöznek a szekrények mélyére - viszont egy körömcipő nem tudja egész nap melegen tartani a lábat, és nem is a legkényelmesebb választás azoknak, akik egész nap talpon vannak és sokat kell utazniuk. Számukra ideális beszerezni egy edzőcipőt, ami valódi támaszt nyújt minden nehéz helyzetben. Habár elsőre a legtöbben nem feltétlen tudják fejben kombinálni az edzőcipőt a ruházatukkal, ebben a cikkben pár tippel gazdagodhatnak.

A fotó forrása: Footshop.hu

Munkához és életmódhoz illően

Lehet, hogy egy ceruzaszoknyához a balerina vagy a magassarkú dukál, de valljuk be: ezek a cipők egy teljes napon át megkínozzák a lábujjakat és a térdekre sem gyakorolnak jó hatást. Érdemes inkább váltócipőben gondolkodni: az irodai környezetbe jöhetnek a balerinák, de a berohanás és a hazaút során adjuk meg magunknak azt a kényelmet, hogy egy kellemes cipellőbe bújva élvezzük a napsütést. Egy jól megválasztott edzőcipőben a vezetés és a biciklizés is kifejezetten remek élmény.

A megfelelő cipő

Amennyiben pedig a munka sok szaladgálással jár, akkor még fontosabb egy, a lábaknak jó felfekvést biztosító lábbeli. A Reebok Zig egy újabb stílusú modell, amely 2010 óta koptatja a betondzsungelt férfiak és nők lábain – ugyanakkor nemcsak azoknak ideális választás, akik egész nap úton vannak. A kialakításának köszönhetően a sarkak pont annyira vastagítottak, hogy tompítsák a lábak becsapódását a talajba, így kímélik az izomzatot, a térdeket és a gerincet egyaránt. A kialakítás során a láb felfekvése stabil, így biztosítja az egyensúly megtartását akár lassabb, akár sietősebb lépkedések során. 

Egyedi megjelenés

ftshp weboldal izgalmas és egyedi cipőkínálatában biztosan megtalálhatjuk azt a lábbelit, ami igazán a mi személyiségünkhöz illik. A honlapon akár akciós áron is beszerezhető a következő kedvenc - érdemes még ma szétnézni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában