szponzorált tartalom

2020.11.16. 12:14

Itt a csizmák ideje

Minden reggel egyre hidegebb van, így ideje eltenni a sportcipőt és átváltani csizmára még azoknak is, akik eddig nem tették. Nagyon fontos, hogy a hideg, esetleg csúszós terepen is bírjuk a gyűrődést, és még a cipőnk se szenvedjen maradandó károkat. Lássuk, hogy miből választhatunk!

Bokacsizma az őszi időre

Csizma és csizma között is óriási különbség van, hiszen más kell mondjuk az őszi időben való futkosáshoz, más a téli havas időhöz, és persze mindezek nem olyanok, mint a bokáig érő vízben használt gumicsizmák.

Az egyre hűvösebb őszi időjárás a bokacsizmáknak kedvez, amik átmenetet képeznek a strapabíró csizmák és a melegebb időben használt cipőink között. Ezek ma már egyre nagyobb divatnak örvendenek, mutatósak és egybe roppant praktikusak is. A meleg Rieker csizmák pedig meglehetősen kényelmesek is, hiszen úgy lettek kialakítva, hogy ötvözzék magukban a tartósságot, az egészséges alátámasztást. Ez nagyon fontos, a legtöbb derék- és hátfájás alapja a nem megfelelő terhelés a lábon és a gerincen. Éppen ezért a Rieker cipők nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ezel nélkül a kellemetlen tünetek nélkül éljünk.

Lapos sarkú csizmák

A lapos sarkú csizmák nagy segítséget jelentenek a csúszós időben, amikor minden korcsolyapályává változik. Ebben az időszakban magas sarkú csizmában elindulni bárhová általában jó eséllyel vezet egy szép kis eséshez, mert nincs meg a megfelelő tapadás. Éppen ezért mindenképp válasszunk egy trendi és megbízható Rieker lapos sarkú csizmát, ami biztonságban eljuttat minket a célunkhoz. Bármilyen hihetetlen, ezek a csizmák nem csak kényelmesek, hanem elegánsak is, így akár egy színházi látogatás során is megállják helyüket. Mert miért is lenne kényelmetlen, ami szép, és csúnya az, ami egészséges? Ma már a legnagyobb örömünkre ez a sztereotípia megdőlt, és kiváló minőséget találunk a legdekoratívabb csomagolásban.

Hótaposó, nem csak hóban

Bár azt hihetnénk, hogy a hótaposókat csak hóban érdemes használni, de akár hétköznapokban is tökéletes viseletet nyújtanak. Egy nagyobb sétához is kiválóak, mivel melegen tartják az egész lábat, nem csak a lábfejet. A Rieker hótaposók nem azok az ormótlan darabok, amikről mindenki megmondja, hogy az a tipikus, “hóban kell viselni” csizmák, hanem nagyon dekoratívak. Emellett biztosan tartanak, és bordázott talprészüknek hála megbízhatóan lehet bennük közlekedni.

Ha még nem döntötte el, hogy milyen csizmára szeretne idén beruházni, akkor mindenképp nézzen körül a Komfortcipő oldalán, ahol megbízható márkák várnak mindenkit, többek között Rieker, Birkenstock, Remonte darabok. Miért is hordana olyan cipőt, ami nem szép, csak kényelmes, ha egyszer választhat kompromisszumoktól mentes darabot is?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában