szponzorált tartalom

2019.11.19. 14:46

Szabad felhasználású hitelek különféle célokhoz

A szabad felhasználású kölcsönök legnagyobb előnye, hogy mi magunk dönthetünk arról, hogy mire fogjuk elkölteni a kapott pénzösszeget. Ráadásul az ügyintézés egyszerű formában történik, a zárójeles kiegészítések miatti kellemetlen meglepetésektől pedig nem kell félnünk.

Korrekt, kiszámítható és gyors megoldást kínáló konstrukciónak számítanak tehát, amelyek többféle váratlan élethelyzet esetében is hathatós segítséget jelentenek.

A hitelfelvétel ideális módja

Amikor kölcsönhöz folyamodunk, akkor lehetőség szerint jó lenne záros határidőn belül hozzájutni az igényelt összeghez. Ennek megfelelően nagyon is előnyös az, ha nem kell bajlódnunk a hosszadalmas és bonyolult ügyintézéssel.

A hitelfelvétel ideális esetben világos és korrekt feltételek mellett történik. Vagyis a pénzintézet által kínált ajánlat mellőz mindenfajta olyan apróbetűs kiegészítést, amely hátrányosan érinthet minket a későbbiekben. Magyarul később sem ér váratlan meglepetés olyan költségelemek miatt, amelyek az előzetes megállapodás keretei között nem kerültek említésre.

A kölcsönfelvétel jobb esetben nem köti meg azt sem, hogy az igényelt összeget mire használhatjuk fel. Így a folyósított pénz sorsáról mi magunk tudunk dönteni annak megfelelően, hogy mire is van éppen szükségünk.

Élethelyzetek és motivációk, amelyekhez a szabad felhasználású kölcsön a megfelelő opció

Nyugodtan mondhatjuk azt, hogy számos élethelyzetben a kölcsönfelvétel számít a leginkább járható útnak. Bármikor elromolhat ugyanis a hűtőszekrény, a tűzhely vagy a mosógép, amelyek a legtöbb háztartásban bizony nélkülözhetetlennek számítanak.

Indokolttá válhat egy komolyabb felújítás is a lakásban, amely pénz nélkül szintén nem fog menni. Szükség lehet szervizre az autónk kapcsán is, az esetleges javítások kifizetéséhez pedig ismételten forrásra lesz szükségünk.

Emellett pedig időnként pihenésre is szükségünk van. Egy-egy nyugodtabb wellness hétvége néha kijár, a kiszámítható kölcsönnel pedig az anyagi feltételeiről is gondoskodni tudunk.

Mit nyerhetünk, ha a Provident által kínált kölcsönöket választjuk?

Az egyik legfontosabb érv a Provident mellett a szakértelem. A társaság ugyanis már 2001 óta fontos szereplője a hazai személyi kölcsönök piacának, a munkatársai pedig kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek ahhoz, hogy hozzásegítsenek minket a céljaink megvalósításához.

A másik fontos indok pedig a kiszámíthatóság. Egyáltalán nem kell tartanunk a más társaságoknál tapasztalható rejtett és extra költségektől, emellett pedig sem a kamat mértéke, sem pedig a THM értéke nem változik a futamidő alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában