hirdetés

2018.04.10. 15:05

Ezek a pizzák Dunaújváros kedvencei (x)

Az olasz pizza az egész világon egyöntetű kedvence. Alapját egy isteni, vékony kelt tészta adja, amelyet különböző szósszal borítanak és változatos feltétekkel díszítenek. A gazdagon megpakolt pizza tetejére általában sajt kerül és a jellegzetes ízét az oregánó fűszernövény biztosítja. Íze és számtalan változata egész Magyarországot elvarázsolta és ma már számtalan helyen juthatunk hozzá.

Dunaújváros is a pizzakedvelő városok közé tartozik, hiszen a netpincer.hu felmérése alapján, az online leadott ételrendelések több mint 55%-át a pizzarendelések teszik ki. A dunaújvárosiak legkedveltebb pizzái közé tartoznak: a Húsos avagy Húsfaló, a Magyaros, a Sonka-Gomba-Kukorica és a Hawaii. A pizzákat általában paradicsomos, tejfölös, majonézes vagy tojásos alappal kérik és több -féle sajttal is ízesítik. Az olvadt sajt zamatát néha szezámmaggal, máskor olíva bogyóval bolondítják meg, de a tenger gyümölcsei is igen közkedvelt az ínyencek körében.

Így rendeljünk pizzát internetről Dunaújvárosban

Bár számtalan helyről lehet Dunaújvárosban is pizzát rendelni, a legegyszerűbb és leggyorsabb módja az otthoni pizzázásnak, ha ellátogatunk a netpincer.hu weboldalra. Az online ételrendelés még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors. Az éttermek listáját könnyedén tudjuk szűrni például fizetési lehetőségek alapján is. Az egyre bővülő étterem kínálatban megtalálhatóak a város legjobb pizzériázói is, így már néhány kattintással rendelhetünk ételt online, házhoz szállítással az Aranyhordó Étteremből, a Pokol konyhájából, a Pizza Hammból, a Vigadóból, az Alibi pizzériából, az Édes Pizzériából, a Kiskakas vendéglőből, a Pizza di Casa étteremből, a Sunset Pizzériából vagy a Diablo Pizzériából is.

Az étlap gombra kattintva akármelyik étterem teljes kínálatát megtekinthetjük, így ha meggondolnánk magunkat, bátran válogathatunk a számtalan más ételkülönlegesség közül is amelyet az éttermek felkínálnak. Igen népszerűek a levesek, a gyros-ok és a hamburgerek is. Ha szeretnénk, gyorsan elkészülő rántott szeletet, rántott sajtot vagy akár grill steaket is kérhetünk. Az éttermek a főétel mellé üdítőt is kínálnak és a legtöbb helyen isteni desszertet is rendelhetünk a fenséges ételek levezetőjeként.

Az online ételrendelés előnyei

A hagyományos, telefonos rendeléssel szemben, az internetes rendeléshez nem kell telefonálgatnunk és nyomtatott szórólapokat böngésznünk. A netpincer.hu oldalon könnyedén összehasonlíthatjuk az árakat és az ételkínálatot is. A szállítási idők és a nyitvatartások pedig tovább segítenek, hogy a legmegfelelőbb étteremből rendelhessünk. A kényelmes fotelből akár számítógépen, akár okostelefonon elküldhetjük rendelésünket, amit azonnal bankkártyával is kiegyenlíthetünk, de akár házhoz szállításnál is kifizethetünk. A pizzériák örömmel várják a rendeléseket és az egyedi igényeket is, hogy vásárlóikat a legmagasabb minőségben kiszolgálhassák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában