DAB vs. MAC

2017.11.22. 20:52

A MAC mérkőzés előtt nem sokkal kapust igazoltak az Acélbikák

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói szerda este a Magyar Kupában a MAC Budapestet fogadták. A találkozót a vendégek 5-1-re nyerték meg.

Agárdy Csaba

Hári Norbert (balról) két gólpasszal mutatkozott be az Acélbikáknál Fotó: Zsedrovits Enikő

DAB – MAC Budapest 1-5 (1-2, 0-1, 0-2)9

Dunaújváros, 400 néző. Vezette: Kincses, Tímár, Pálkövi, Muzsik.

Dunaújvárosi Acélbikák: Duschek – Orbán, Skypets, Izacky, Nageler, Novotny – Erdélyi, Léránt, Azari, Hári, Turcotte – Hruby, Lencsés, Nagy M., Odonoga, Silló – Tanka, Borbás, Németh P., Török. Vezetőedző: Jason Morgan.

MAC Budapest: Bálizs – Keresztury, Nagy K., Terbócs, Cunningham, Garát – Dudas, Pozsgai, Dansereau, Brown, Klempa – Macaulay, Vokla, Bodó, Orban, Somogyi – Molnár, Tóth R., Majoross, Tóth G.. Vezetőedző: Majoross Gergely.

A DAB gólját a 17. percben 0-1-es állásnál Izacky szerezte.

A mérkőzés előtt nem sokkal kapust igazoltak az Acélbikák, mivel az észt válogatott Koitmaa megsérült. Pótlására a legutóbb – két hónapja – a Fehérvári Titánokban játszó amerikai hálóőr, Alex Scola került, aki korábban a fehérváriak EBEL-csapatában is szerepelt.

A találkozót végig a MAC irányította, amit bizonyít az, hogy a vendégek ötvenegyszer, míg az Acélbikák huszonkétszer lőttek kapura.

A DAB legközelebb pénteken korcsolyázik jégre, akkor az Erste Ligában a Ferencvárost fogadja. A találkozó 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában