A bajnokságok hajrája kezdődik

2018.04.20. 21:24

Kizárják a Rácalmást, ha ismét nem áll ki

Ezen a hét végén a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban huszadik, a másodosztályban a huszonnegyedik, a harmad­osztályban pedig a tizennyolcadik fordulót rendezik.

Gróf András

A fehér mezes nagyvenyimiek hazai pályán szerepelnek Fotó: HL

A Viszló Trans első osztály szombati játéknapján a Mezőfalva gárdája Sárbogárdra látogat. A mezőfalviak esélyét növeli, hogy a házigazdák sorozatban játsszák a mérkőzéseket. Az elmúlt héten szerdán Fejér megyei Kupa találkozó Martonvásáron, majd vasárnap ugyanott bajnoki. Ezen a héten szerdán pedig Ercsiben egy elmaradt bajnokit pótoltak. Azonban a sárbogárdiak alaposan megerősítették a keretüket télen, tehát így is több esélyük van a három bajnoki pont megszerzésére. A baracsiak az elmúlt héten Mezőfalván a hosszabbításban szerezték meg a győzelmet. Vasárnap a Polgárdit fogadva gyarapíthatják a pontjaik számát. A forduló további párosítása a következő: Sárosd– Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Bicske–Mór, Tordas–Martonvásár, Enying–Ercsi Kinizsi, Lajoskomárom–Ikarus-Maroshegy.

A fehér mezes nagyvenyimiek hazai pályán szerepelnek Fotó: HL

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában vasárnap rendezik a megyei „El Classicót”, az Adony–Pusztaszabolcs összecsapást. A papírforma a vendégek győzelmét sejteti, de a házigazdák is képesek lehetnek meglepetésre. A Rácalmás együttese az elmúlt héten nem állt ki a Velence elleni idegenbeli mérkőzésre. Mivel már ez volt ebben a bajnokságban a második alkalom, a következő „hiányzás” már kizárást vonna maga után. Mostani ellenfelük a dobogó harmadik fokán tanyázó Besnyő-Iváncsa II gárdája. A Nagykarácsony ebben a körben a Flavus Velence együttesét fogadja. A forduló további párosítása a következő: Kápolnásnyék–LMSK Cobra, Káloz –Vajta, Kisláng-Telmex–Szabadfegyháza, MPF Ráckeresztúr–Aba-Sárvíz, Sárbogárd II–Seregélyes.

A Mezőfalvának nem lesz egyszer dolga Sárbogárdon

A harmadosztály Horfer Serleg csoport tizennyolcadik fordulójában egy mérkőzést rendeznek szombaton: Lajoskomárom II–Alap. A vasárnapi program a következő: Kisapostag–Kulcs, Perkáta– Előszállás, Cece–Dég, Nagyvenyim–Mezőszilas, Nagylók –Sárszentágota.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában