Vármegyei bajnokság

2024.04.06. 15:00

A DKKA SE már elődöntőben

A héten rendezik meg a Fejér és Komárom-Esztergom vármegyei összevont női kézilabda bajnokság felsőházi negyeddöntőinek visszavágóit. A DKKA SE hatalmas előnyből várta a szerdai visszavágót, miután az első meccsen 37–23-ra nyert Tatabányán. Végül így a második meccsen sem volt sok izgulnivaló.

Gallai Péter

György Rebeka két góllal zárt a Tatabánya elleni negyeddöntő visszavágón

Fotó: Laczkó Izabella

DKKA SE – Tatabánya 29–19 (12–11)
DKKA: Angyali, Németh (kapusok), Hermán, Titscher 1, Cserháti, Pálfi 1, Virág 3, Mózsi 9, Erdei-Nagy Cs., Erdős 1, Ecsődi 4, Erdei-Nagy L. 3, Dósai-Molnár, Szili 4, Rigó 1, György 2. 

Ami a többi, körzetünkhöz tartozó csapatot illeti, a Rácalmásra kiélezett csata vár vasárnap Dorogon, miután otthon 24-23-ra nyertek. Szintén ezen a napon lép pályára a DAC is, ők Pázmándon próbálják megfordítani az eredményt, ami nem lesz egyszerű, ugyanis a hazai találkozón 32–27-re kikaptak.

Az alsóházban körmérkőzéseket rendeznek, az elsőben a dunaföldvári Holler 26–23-ra nyert Környén, csütörtökön pedig 24–22-es vereséget szenvedtek Esztergomban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában