Osztrák rájátszás

2024.03.11. 14:30

Villachi győzelem az Angels ellen (képgalériával)

Megkezdte a rájátszást az osztrák bázisú nemzetközi női jégkorong-bajnokságban, a DEBL-ben, a dunaújvárosi Angels NJSE csapata.

Agárdy Csaba

Fotó: Laczkó Izabella

 Az Angyalok ellenfele az alapszakaszt hatalmas fölénnyel, tizennégy pont előnnyel nyerő Villach Lady Hawks volt. A párosítás úgy alakult ki, hogy az osztrákok az alapszakasz hetedik helyezettjét, az Angelst választották.

Fotó: Laczkó Izabella

A dunaújvárosiak számára biztató lehetett a párviadal megkezdése előtt, hogy az utolsó meccsükön Villachban, csak nagy szerencsével nyert az osztrák válogatottak sorát maguk között tudó Villach.
Az egyik fél két győzelméig tartó párviadal vasárnap este Dunaújvárosban kezdődött meg. Az osztrák hölgyek, sima 4–0-ás győzelmet arattak.

Angels NJSE – Villach 0–4 (0–1, 0–0, 0–3)

Angels: Regina (Balogh Brigitta) – Bátyi, Börcsök, Göksal, Ilisz, Borda, Balogh Bettina, Sárvári, Sághy, Tőkési, Juhász-Berencsi, Jónás T., Jónás L. Vezetőedző: Láng Zoltán. 

Az Angelsnek egészen az 55. percig esélye volt egy jó eredmény elérésére,

akkor még csak 2–0-ra vezettek a vendégek, és mint tudjuk, jégkorongban a kétgólos előny szinte semmi. Azonban  a hajrá a Villachnak sikerült jobban, és Miljone vezérletével –három gólt lőtt – magabiztosan  nyert. A két csapat legközelebb március 17-én vasárnap Villachban találkozik.

További eredmények: FTC –  Rampage Veszprém 2–3, MAC Marilyn – EAC 2–3, EC Graz II – HDK Maribor 7–1. ACs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában