Vármegyei labdarúgás

2024.03.09. 10:00

Rangadók és komoly kihívások a fordulókban

Ezen a hétvégén a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságban a már zajló első osztály után a másod- és harmadosztályában is megkezdődik a tavaszi szezon. A Tóvill-Kápolnásnyék - Maroshegy összecsapás 14, a többi találkozó 14.30 órakor kezdődik.

Gróf András

Az első osztályban a Mezőfalva a listavezető vendége lesz

Fotó: Horváth László

Az első osztály tizennyolcadik fordulójának szombati párosítása: Tóvill-Kápolnásnyék – Maroshegy, Tordas – Sárosd, Mány-Bicske II - Csór Truck-Trailer, Sárbogárd – Bodajk. 

Vasárnap a két vereséggel rajtoló KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese ezúttal a listavezető MÁV Előre Főnix otthonában lép majd pályára.

A mérkőzés toronymagas esélyese a székesfehérvári alakulat. A játéknap további meccsei: Ercsi Kinizsi – Mór, Lajoskomárom - Enying. Ezúttal a Martonvásár együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának tizennegyedik fordulójában minden találkozót vasárnap bonyolítanak le. A listavezető Adony a Nagyvenyim vendégeként folytathatja jó szereplését. Az adonyiak az ősszel nem találtak legyőzőre, így természetesen a bajnoki cím egyik várományosának számítanak. A Baracs rangadónak számító meccsen fogadja a Polgárdit. A két élmezőnyhöz tartozó csapat összecsapása izgalmasnak ígérkezik. A dobogó harmadik fokán tanyázó Nagykarácsony az Aba-Sárvíz otthonában mutatkozik be. A további párosítás: Sárosd II – Besnyő, Seregélyes – Beloiannisz, Káloz – Sárszentmihály-Masterplast. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban az Előszállás gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjában is a tizennegyedik fordulóval indul a szezon. Csupán a Rácalmás – Lajoskomárom II mérkőzést rendezik szombaton. A vasárnapi program a következő: Sárszentágota – Kőszárhegy, Tác-Csősz – Vajta, Cece – Szabadegyháza, Dég – LMSK, Kulcs – Kisláng, Nagylók – Alap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában