Bajnoki

2024.02.26. 13:44

Küzdöttek, de még ennél is sokkal több van bennük - galériával

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának huszadik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap hazai pályán fogadta a Dág KSE gárdáját. A mérkőzést egy szoros és két sima játszmában a vendégek nyerték.

Gróf András

A Dág ellen túl sok előnyt adtak a szettekben a riválisnak

Fotó: Laczkó Izabella

Dunaújvárosi KSE – Dág KSE 0:3 (-17, -19, -14)

DKSE: Juhász B., Farkas L., Kisházi, Németh Z., Béres, Makó, Kuti M. (liberó). Csere: Cserép, Peredi, Vadász, Papp T. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Dág KSE: Szabó B., Kun B., Sow, Csordás, Krupánszki, Kókai, Farkas R. (liberó). Csere: Czibula (liberó), Pongó, Molnár T., Nagy P., Flachner D., Bandi O., Farkas B. Vezetőedző: Buzás Miklós Dániel.

Tomanóczy Tibor: - Küzdöttünk, küzdöttünk, de csakúgy, mint az utánpótlás meccseken, a szett végén nem tudtunk pontokat hozni. A harmadik szettben óriási volt a különbség, de ne a játékvezető fújjon be pontokat. A pontszerzést hagyják meg a játékosoknak. 

Összességében küzdöttünk, de még a mainál is sokkal több van bennünk. Ügyesek voltak a fiúk, de még dolgoznunk kell, és elhinnünk, hogy egy Dág szintű csapat ellen tudunk szettet nyerni.

- Amit viszont nem szabad, hogy bárki elhúzzon a szettek elején nyolc, tíz ponttal.

Buzás Miklós Dániel: - Fontos három pontért jöttünk, amit sikerült begyűjteni. Gratulálok a csapatomnak és a fiatal dunaújvárosi alakulatnak is.

A hétvégi forduló további eredményei: MAFC-BME - Vidux-Szegedi RSE 3:0, Pénzügyőr SE – TFSE 1:3, Kecskeméti RC - MEAFC-Peka Bau 3:0, Debreceni EAC - Fino Kaposvár 0:3, MÁV Előre Foxconn - GreenPlan-VRC Kazincbarcika 3:0

A tabella jelenlegi állása: 1. Fino Kaposvár (20 mérk.) 56 pont, 2. MÁV Előre Foxconn (19 mérk.) 51 pont, 3. GreenPlan-VRC Kazincbarcika (19 mérk.) 41 pont, 4. Debreceni EAC (20 mérk.) 41 pont, 5. MAFC-BME (20 mérk.) 30 pont, 6. Dág KSE (20 mérk.) 29 pont, 7. Pénzügyőr SE (19 mérk.) 27 pont, 8. Kecskeméti RC (20 mérk.) 26 pont, 9. Vidux-Szegedi RSE (19 mérk.) 21 pont, 10. MEAFC-Peka Bau (20 mérk.) 16 pont, 11. TFSE (20 mérk.) 15 pont, 12. Dunaújvárosi KSE (20 mérk.) 1 pont.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában