Vasárnapi siker

2024.02.25. 17:02

A Dunaújváros FC győztes főpróbája - képgalérival

A DFC labdarúgócsapata győzelemmel zárta a felkészülési mérkőzések sorát. Vasárnap az NB III dél-keleti csoportjában szereplő BKV Előre SC gárdáját verték a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

A meccs hajrájában döntött a dunaújvárosi együttes

Fotó: Laczkó Izabella

DFC – BKV Előre SC 1–0 (0–0)
Dunaújváros FC: Halasi – Puskás G., Szepessy R., Kis B., Marlen, Molnár M., Dankó N., Jakab D., Stampfel, Tapiska, Bata. Cserék: Molnár L., Horváth M., Zsákovics, Gál B., Hegedűs K., Kozma B., Ferenczy, Hompót L., Fehér L. Vezetőedző: Dobos Barna,

BKV Előre SC: Horváth G. – Forgács, Reizer, Szabó N., Takács D., Soós D., Kesselbauer, Kugó, Kerék, Balogh M., Zoboki L. Cserék: Szüsz, Zoboki Á., Ihos, Vecsei, Dani Z. Vezetőedző: Balogh Béla.

A hazaiak kezdő tizenegyében szerepelt a hosszú sérüléséből felépülő Jakab Dávid, aki kezdésként harminc perc játéklehetőséget kapott.

A találkozó elején inkább a fővárosiak játszottak veszélyesebben. Egy huszonkét méteres szabadrúgást bravúrral hárított Halasi, majd szerencsésen védett egy kapu elé beadott labdánál. A hajrában azonban a házigazdák szerezhettek volna gólt. Egy hatalmas bedobást követően Szepessy fejjel veszélyeztetett, de Horváth védett. 

Fotó: LI

A fordulást követően határozottabb lett a hazaiak játéka, ennek eredményeként több labdát is szereztek az ellenfél térfelén. Hegedűs és Dankó lövéseit kellett hárítania a látogatók hálóőrének. A győzelmet jelentő találat tíz perccel a lefújás előtt született. Egy kapu előtti kavarodást követően Stampfel lábáról perdült kapuba a labda.

A csoportjukban utolsó helyen álló dunaújvárosiak március 3-án a negyedik Nagykanizsa vendégeként kezdik a bajnokság tavaszi szezonját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában