Diákolimpia

2024.01.24. 17:08

A Vasvári iskola bronza az országos elődöntőn

A múlt héten Kiskőrösön rendezék meg a futsal diákolimpia IV. korcsoportjának országos elődöntőjét, amelyen érdekelt volt a Vasvári iskola együttese is.

Gallai Péter

A kissé megfogyatkozott csapat a harmadik lett

Fotó: Vasvári iskola

A dunaújvárosi csapat – bár kissé megfogyatkozva – nagy lelkesedéssel indult el erre a megmérettetésre és igyekeztek mindent megtenni a győzelemért, ami az országos finálába jutást jelentette.

Sajnos ez nem sikerült, miután az első meccsen 5–0-ra kikaptak a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum gárdájától. A következő találkozójukon is hasonló végeredmény született, a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szintén ilyen különbséggel nyert. 

Így a Vasvári együttese a harmadik helyen végzett és bronzéremmel térhetett haza. A csapat tagjai: Balogh Boldizsár, Baráth Ádám, Garda Zsombor, Kálmán Kevin, Szabó Zoltán, Szűcs Balázs és Terebessy Viktor Dominik voltak. Felkészítő pedagógusuk Lengyel László volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában