Jégkorong

2023.12.01. 13:00

Az Angels szombaton Grazban, vasárnap Mariborban játszik

Az idei szezonban az osztrák bázisú, több magyar és egy szlovén csapatot is felvonultató jégkorong bajnokságban, a DEBL-ben is elindult a dunaújvárosi Angels női együttese.

Gallai Péter

Az újvárosi csapatnak az előző meccse elmaradt az osztrák ligában, végül a Veszprém kapta a pontokat

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az Angyalok szerepléséről legutóbb  októberben számoltunk be, akkor arról, hogy legyőzték a Klagenfurtot. Az volt a második sikerük a sorozatban. Azt követően a bécsi EAC Women Capitalstól szenvedtek 5–1-es vereséget hazai jégen. A folytatásban a Ferencváros elleni meccs következett november közepén, a mérkőzés úgy lett 4–3 a zöld-fehérek javára, hogy a fővárosiak már 4–0-ra vezettek. Ezt követően Juhász-Berencsy, illetve Sághy duplájával óriási hajrát vágott ki a Angels, de egyenlíteni már nem sikerült nekik.

Legutóbb pedig szombaton játszottak volna a lányok, azonban a Veszprém Rampage elleni találkozó elmaradt. Ennek okáról Kováts András klubelnök nyilatkozott lapunknak. – Sajnos betegségek miatt le kellett mondanunk a mérkőzést. Felájánlottunk egy másik időpontot, december 30-át a pótlásra, amit a Veszprém nem fogadott el. Ezért sajnos 5–0-val az ellenfélnek írta jóvá a mérkőzést a három ponttal együtt az osztrák szövetség. Most szombaton délelőtt Grazban játszunk,  ahova aznap hajnalban indulunk, vasárnap pedig Mariborban lépünk jégre. Az előbbi csapat ellen van esélyünk a győzelemre, a szlovénekkel pedig ki-ki mérkőzésre van kilátás – mondta Kováts András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában