Labdarúgás

2023.11.15. 10:30

Hiába a négy kulcsi kapufa, gólt csak egyet lőttek

A Fejér vámegyei futball-bajnokság III. osztály déli csoportjának hétvégi fordulójában elmaradt a Rácalmás hazai mérkőzése a Kisláng ellen. A többi találkozón azonban voltak meglepetések.

Horváth László

A Kulcs mezőnyfölényben futballozott, de nem sikerült nyerniük

Fotó: Horváth László

Például a hatodik Vajta 5–3-ra legyőzte a második helyen lévő Lajoskomárom II. csapatát. A harmadik Nagylók pedig a tizedik Dégtől szenvedett vereséget. Kikapott az utolsó előtti helyen álló Kulcs az ötödik Sárszentágota csapatától.
Kulcs – Sárszentágota 1–3 (0–2)
Kulcs: Murvai S. – Godó T., Ócsai, Szekszárdi E., Molnár Z., Tóth B., Plézer, Horváth Seres (Gallai 46.), Balla, Pasqúalini.
Nem kezdődött jól a meccs a hazaiaknak, hiszen már a 12. percben vezetéshez jutott a vendég együttes. A folytatásban a kulcsi csapatnak is voltak helyzetei, még kapufákat is rúgtak, de a gólvonalon túl nem jutott a labda. Ellenben a a 37. percben Hajdinger révén tovább nőtt az Ágota előnye. A pihenőt követően az 59. percben Balla találata hozott némi reményre jogosító örömöt a vendéglátók szemébe, de a 76. percre végül Kovács találata világossá tette, hogy az ellenfél hazaviszi a három pontot.

Ócsai Norbert, Kulcs: – Elégedett voltam a csapatom teljesítményével. Mezőnyfölényben futballoztunk és sok helyzetet kidolgoztunk, négy kapufát is rúgtunk. A mérkőzés nagy részében az ellenfél térfelén folyt a játék. A három kapott gólunkból kettőnél játékvezetői hiba történt. Egy les állás, illetve egy kézzel maga elé tett labda előzte meg ezeket a találatokat.

Ami a további eredményeket illeti, a Cece – Alap rangadón az utóbbiak írhattak három pontot 2–0-ás diadallal. A Tác-Csősz – LMSK találkozó pedig 2–2-es döntetlennel végződött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában