Sorsolás

2023.11.01. 12:00

A DKKA másodosztályú ellenfelet kapott a kupában

Gallai Péter

Fotó: Laczkó Izabella

Kisorsolta kedden a Magyar Kézilabda Szövetség a női Magyar Kupa III. fordulójának párosításait, ennek alapján eldőlt, hogy az NB I/B-ben szereplő Komárom VSE lesz a Dunaújvárosi Kohász ellenfele. A pályaválasztó az alacsonyabb osztályú csapat lesz, a hivatalos játéknap november 15. 

Míg a Kohász az élvonalban jelenleg a kilencedik helyen áll, és szerdán este a Vácot fogadja Budaörsön, addig a Komárom a másodosztály hatodik helyét foglalja el. Eddigi nyolc mérkőzéséből négyet megnyert, három döntetlen mellett egy vereség a mérlegük.

A további párosítások: 

Esztergomi KS (NB I/B) – Moyra-Budaörs Handball (NB I), Kozármisleny KA (NB I) – NEKA (NB I), PTE PEAC-SIPO (NB I/B) – Érd (NB I/B), Borsod Sport Klub SE Miskolc (NB II) – Tempo KSE (NB I/B), Orosházi Kézilabda Akadémia (NB I/B) – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE (NB I), Szent István SE-Bamba Marha (NB I/B) – MTK Budapest (NB I), Vasas SC (NB I) – Kisvárda Master Good SE (NB I).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában