Veszprémben az újabb pontokért

2023.10.06. 13:44

Vasárnap ismét jégen az Angels

A hétvégén az osztrák bázisú női jégkorongbajnokságban, a DEBL-ben is folytatódnak a küzdelmek. Vasárnap kora délután (15 óra) magyar rangadót rendeznek Veszprémben, a dunaújvárosi Angels a házigazda Rampage vendége lesz.

Szabó Szabolcs

Az újvárosiak három fordulón vannak túl. A DEBL-rajton hazai jégen kikaptak a címvédő Villachtól (0-8), majd szoros csatában legyőzték a Sportunion Linz együttesét (4-3), legutóbb, szeptember 23-án azonban a szlovén Maribor elvitte a bajnoki pontokat Dunaújvárosból (2-4).

- Újoncok vagyunk a ligában. A célunk, hogy fejlődjünk és a játékosok minél több tapasztalatot gyűjtsenek. Természetesen minden meccsen győzni szeretnénk, így ennek szellemében korcsolyázunk majd jégre Veszprémben is – mondta el lapunknak Láng Zoltán, az Angels vezetőedzője, aki hozzátette: - Még a bajnokság elején járunk, érdemes megvárni az első teljes kört, akkor már kirajzolódnak a tényleges erőviszonyok.

A Rampage eddig öt mérkőzést játszott. A veszprémiek remekül kezdték az osztrák bázisú pontvadászatot, az első négy találkozójuk után győztesen hagyták el a jeget, legutóbb azonban túlórában kikaptak a Ferencvárostól. Tizenkét ponttal jelenleg a második helyről várják a vasárnapi folytatást, az Angels három ponttal a 7. helyen áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában