Remeklés

2023.10.27. 07:30

Serdülő bajnoki cím a lábtoll-labda csapattól

Gallai Péter

Az aranyérmes Nagy Hanna, Kondor Anett és Szabó Renáta

Forrás: Szent Pantaleimon iskola

A Dunaújvárosi Lábtoll-labda Sportegyesület 16 versenyzője vett részt az Újszászon szombaton megrendezett serdülő országos bajnokságon. Kohán Árpádné vezetőedző tájékoztatása szerint remek eredménnyel zárult a lányok versenye, ugyanis nem talált legyőzőre a Kondor Anett, Nagy Hanna Jázmin, Szabó Renáta összeállítású csapat, megérdemelten vehették át a bajnokoknak járó kupát.

A dunaújvárosi gárda két fiú csapata a csoport első és második helyén jutott tovább a kieséses ágba, majd a legjobb négy között a harmadik helyért egymás ellen játszottak. Végül bronzérmes lett a Bartók Péter, Fridrich Noel, Kovács Ákos, Szabó Ákos összeállítású kvartett. Az egyéni küzdelmeket is dobogós helyekkel zárták a klub képviselői, akik két bronzérmet hoztak a küldöttségnek. Harmadik lett a lányoknál Kondor Anett, a fiúknál pedig Zudor Milán. 

Legközelebb a gyermek korcsoportúak mutathatják meg tudásukat november 18-án Dunaújvárosban, amikor a Szent Pantaleimon iskolában rendeznek a számukra versenyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában