Futsal

2023.10.26. 17:56

Mindkét fél számára hasznos edzőmeccs

A két hetes bajnoki szünetben szerdán este a Dunaújváros Futsal NB II-es csapata edzőmérkőzésen látta vendégül az 1. Futsal Club Veszprém együttesét a helyi sportcsarnokban.

Balogh Tamás

Egy góllal az NB I-ben második Veszprém nyert a Dunaújváros Futsal ellen

Fotó: Balogh Tamás

A mérkőzés tempóját a jelenleg az NB I-es bajnoksában második helyét őrző vendégek adták meg, amihez a dunaújvárosi csapat is felzárkózott. Mindkét félidőben színvonalas, gólra törő játékot láthattunk, a kapusok is kiválóan teljesítettek. Fehér Zsolt csapata a legnagyobb sztárjai nélkül érkezett, de a pályára lépő remek, fiatal játékosai mindent megtettek a győzelmükért. A dunaújvárosból hozzájuk igazolt Dorogi Benjámin már a veszprémiek csapatkapitányaként szerepelt és a győztes góljukat is ő szerezte meg.
A Dunaújváros Futsal nagyon rövid kispaddal rendelkezett rangos ellenfelével szemben, de becsülettel helytállt, még úgy is, hogy a sérülések miatt a mérkőzés hajrájára már cserejátékos nélkül küzdötte végig a mérkőzést.
A DF legközelebb hétfőn lép pályára a pontvadászatban, akkor az UTE vendégeként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában