Vármegyei foci

2023.10.21. 08:30

Az Adony otthon játssza a másodosztály rangadóját

Ezen hétvégén a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságok minden osztályában 14.30 órakor kezdődnek a mérkőzések. Kivétel a Tóvill-Kápolnásnyék – Tordas találkozó, amely harminc perccel korábban startól.

Gróf András

Első sikere után a kék mezes Előszállás a listavezető Baracsot fogadja

Fotó: Horváth László

Az első osztály tizedik fordulójában szombaton a következő három mérkőzést rendezik: Tóvill-Kápolnásnyék – Tordas, Sárbogárd – Martonvásár, Mány-Bicske II - Ercsi Kinizsi. Vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva gárdája a sereghajtó Csór Truck-Trailer otthonában lép pályára. A csóriak a múlt héten szerezték meg az első győzelmüket, a vendégek viszont az előző három fordulóban hét pontot szereztek. A további vasárnapi összecsapások: Maroshegy – Mór, Bodajk – Sárosd, Lajoskomárom - MÁV Előre Főnix. Ezúttal az Enying együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának nyolcadik fordulójának szombati játéknapján csak a Sárszentmihály-Masterplast - Sárosd II találkozót rendezik. A forduló rangadója vasárnap az Adony – Polgárdi összecsapás lesz, hiszen a második fogadja a negyedik helyezettet. Szoros csata várható, mivel a két csapat között csupán két pont a különbség a bajnoki tabellán. A listavezető Baracs ebben a körben az Előszállás vendégeként lép majd pályára. A találkozó esélyesei egyértelműen a vendégek, bár a házigazdák éppen a múlt héten szerezték meg első pontjaikat. A rapszodikusan szereplő Nagyvenyim az eddig egyetlen pontot gyűjtő Seregélyest fogadja. Ezen a meccsen a papírforma alapján hazai győzelem prognosztizálható. Izgalmas küzdelem várható Nagykarácsonyban, ahol a Beloiannisz lesz a vendég. A forduló hatodik mérkőzése az Aba Sárvíz – Káloz összecsapás lesz. Ezúttal a Besnyő együttese a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának nyolcadik fordulójában rendezik meg a Kulcs-Rácalmás derbit vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában