Röplabda

2023.10.28. 10:30

A Miskolc ellen van esély, hogy javítson a DKSE

A röplabda NB I Extraliga alapszakaszának hatodik fordulójában a Dunaújvárosi KSE együttese a MEAFC-Miskolc gárdáját fogadja. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A Debrecen fogadják a visszavágón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosi fiatalok az előző hazai találkozójukon a TFSE ellen ötjátszmás csatában megszerezték az első pontjuk. Azt követően viszont sima vereséget szenvedtek a Fino Kaposvár vendégeként. A somogyi vármegyeszékhelyen lejátszott találkozót Tomanóczy Tibor vezetőedző a következőképpen foglalta össze. – Nyomokban lehetett csak látni a TFSE ellen mutatott harcosságot. Voltak nagyon szép labdamenetek, aminek nagyon örülök, a befejezés azonban még hiányos. Rengeteg és indokolatlan a sok nyitás rontásunk. Tovább kell fejlődnünk, beleerősödnünk a ligába, ez nem megy egyik percről a másikra, de dolgozunk tovább.

A miskolciak ellen lesz is lehetőség a javításra, hiszen a vendégek az eddigi fordulókban szintén ötször szenvedtek vereséget, és csak egy ponttal gyűjtöttek többet, mint a DKSE gárdája. A játéknap további összecsapásai: Dág KSE - GreenPlan-VRC Kazincbarcika, Kecskeméti RC – DEAC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában