Danubius KSE

2023.08.02. 23:31

Hasznos edzőtáborban

Mátraházán edzőtáborozott július 24–28. között a Danubius KSE tollaslabda-szakosztálya, a dunaújvárosi klub harminc fővel vett részt az egyesület hagyományos közös gyakorlásán, ami ismét eredményesen és nagy sikerrel zárult.

Gallai Péter

A mátraházi munka mellett jutott idő a csapatnak kirándulásokra is

Fotó: Danubius KSE

Jakab János vezetőedző beszámolója szerint az edzőtábor célja a következő szezonra való felkészülés. A tréner egyaránt elégedett volt az elvégzett munka mennyiségével, valamint a minőségével. A résztvevők a napi hat óra gyakorlási idő alatt futóedzésekkel, taktikai, technikai képzésekkel egészítették ki a sportfoglalkozásokat, s emellett közösségépítő programokkal igyekeztek még tovább erősíteni az egyesület legendásan jó csapatszellemét. 
– Összességében kiváló hangulatú, s egyben fárasztó edzések zajlottak, futás a magaslati levegőn, kikapcsolódásként pedig ellátogattunk a Naphimnusz parkba és a Szent László-forráshoz, táborzárásként pedig a Kékestetőt hódítottuk meg – tájékoztatott Jakab János. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában