Labdarúgás

2023.08.25. 16:13

A Nagyvenyim a Baraccsal játszik a vármegyei kupában

Ezen a hétvégén több fronton is rendeznek labdarúgó mérkőzéseket a körzetünkben. A második fordulót bonyolítják le a Fejér vármegyei bajnokság legmagasabb osztályában. Pályára lépnek a csapatok a Magyar Kupában, illetve a Fejér Vármegyei Kupában is, az NB III-as bajnokságban viszont szünet lesz.

Gróf András

A Mezőfalva az Ercsi gárda vendége lesz a vármegyei első osztályban

Fotó: Horváth László

A Fejér vármegyei első osztályban az újonc KK Grain Kft.-Mezőfalva ezúttal vendégként mutatkozik be. Az idénynyitón elért 2–2-es hazai döntetlent követően most az Ercsi otthonába látogat Villám Balázs együttese. Érdekes mérkőzés várható vasárnap, hiszen az ercsiek bravúros idegenbeli győzelemmel kezdték a szezont. Az osztályban a Sárbogárd együttese lesz szabadnapos, de nem marad mérkőzés nélkül a gárda, hiszen a Magyar Kupa második fordulójában szombaton 16.30 órakor az NB III-as, a Dunaújváros FC-t az előző körben búcsúztató Kaposvári Rákóczi FC csapatát fogadják. Ebben a körben az NB III délnyugati csoportjában vitézkedő Dunaföldvár FC vasárnap 16 órakor a Somogy vármegyei első osztályban szereplő Nagyatádi FC otthonában küzd majd a továbbjutásért. 

A Fejér Vármegyei Kupa harmadik fordulójából vasárnap három összecsapást rendeznek. A nap rangadója a 17 órakor kezdődő Nagyvenyim – Baracs mérkőzés lesz. A tavalyi kupadöntős baracsiaknak nem lesz egyszerű dolga az eddig remekül szereplő venyimiek otthonában. A házigazdák az első körben a Rácalmást, a másodikban pedig a Nagykarácsony gárdáját büntetőkkel múlták felül, míg a vendégek most kapcsolódnak be a sorozatba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában